Anar a la navegació principal
Utilitats

Per treballar o estudiar a la UE

Avui anirem per feina. Literalment. "Treballar i estudiar a la Unió Europea"és una de les seccions de la nova web de la representació a Barcelona de la Comissió Europea (per Catalunya i les illes Balears)

Avui anirem per feina. Literalment. "Treballar i estudiar a la Unió Europea"és una de les seccions de la nova web de la representació a Barcelona de la Comissió Europea (per Catalunya i les illes Balears). Si volen buscar-se la vida, acadèmica o professional, més enllà del Pirineu, aquesta és la seva web.

Ho trobaran tot. Des d'ofertes i convocatòries per treballar a les institucions europees fins als enllaços a l' EURES (European Employment Service), el servei d'ocupació europeu, amb ofertes tant per treballadors que busquen feina com per empreses que busquen professionals. Els qui acabin de graduar-se hi trobaran, per exemple, més de 1.200 beques remunerades per treballar en pràctiques en diferents àrees de treball de la Comissió Europea, el Parlamento a la resta d'institucions i agències de la UE.

A més, hi trobaran informació útil sobre qüestions com els drets laborals en l'àmbit europeu, la convalidació i reconeixement de qualificacions i titulacions o una guia per fer-se l' Europass, el "currículum vitae" en format europeu, homologat a tots els països de la Unió.

Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts