Anar a la navegació principal
Utilitats

No m'aturo

embedEVPLight(4676315, 640); En aquesta mateixa línia, el mes de juny es va presentar la web nomeparo.eu, promoguda des de la mateixa Comissió EuropeaEn aquesta mateixa línia, el mes de juny es va presentar la web nomeparo.eu, promoguda des de la mateixa Comissió Europea. Sota el lema "No m'aturo, trio el meu futur!, s'hi apleguen tres grans apartats: "Em vull formar", "Busco feina" i "Vull emprendre". I, un cop cliquem en cadascun, accedim a informació i enllaços.

Per exemple a "formació" trobarem tot el que cal saber sobre programes de beques com ara Erasmus, Leonardo da Vinci, Comenius, Marie Curie o les beques ICEX. A "feina" hi ha, entre altres coses, un recull d'ofertes tant del sector públic com d'empreses privades arreu d'Europa. I al capítol d'"emprenedors", hi trobem, per exemple, subvencions, préstecs i ajuts per a petites empreses, joves, ONG, investigadors o agricultors.

El portal aporta també una secció de notícies i un apartat de fires de l'àmbit de l'ocupació.


Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa.

L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio.

Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit... 

També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007.

Premis:

L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC).

El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet.

I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts