Anar a la navegació principal
Mitjans de comunicació

"My Friend!", l'experiència en 360 graus

"My Friend!" és el documental sobre el camp de refugiats d'Idomeni que va emetre TV3 dimarts. Un testimoni colpidor d'aquella situació, que té una continuació en aquesta web, feta pels mateixos autors del reportatge

"My Friend!" és el documental sobre el camp de refugiats d'Idomeni que va emetre TV3 dimarts. Un testimoni colpidor d'aquella situació, que té una continuació en aquesta web, feta pels mateixos autors del reportatge. Aquí, a més de l'enllaç al vídeo, trobaran 28 imatges panoràmiques, acompanyades de sons reals, que permeten viure una immersió virtual, en 360 graus, en diversos racons del camp.

Cada panoràmica es complementa amb diverses fotos, fins a una setantena, que expliquen més detalls de cada lloc i de les persones que hi viuen. Podem entrar a les tendes on els nens reben alguna educació, o a les que serveixen de dormitoris. O compartir, amb l'equip de TV3, l'àpat d'una d'aquestes families.La mateixa web també conté cinc vídeos enregistrats amb la tècnica dels 360 graus, amb els quals podrem conèixer encara millor què ha significat l'experiència dels refugiats d'Idomeni.
Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts