Anar a la navegació principal
Jocs i concursos

Les sintonies que van amb tu

Recorden aquesta sintonia? "Pasta gansa", el concurs que va presentar Mikimoto del 88 al 97. És una de les 33 sintonies de tota la història de Catalunya

Recorden aquesta sintonia? "Pasta gansa", el concurs que va presentar Mikimoto del 88 al 97. És una de les 33 sintonies de tota la història de Catalunya Ràdio (tantes com anys compleix l'emissora), que vostès ja poden votar com a preferida en el concurs "Les sintonies que van amb tu", que fa el programa "El suplement" amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio, que és dissabte vinent.Entre els votants se sortejarà un viatge a Bolonya. En el programa "El suplement" del dissabte 13 de febrer se sabrà la sintonia preferida dels oients, i es farà el sorteig per triar l'oient que s'endurà un viatge per a dues persones a la ciutat italiana de Bolonya, on va néixer l'inventor de la ràdio, Guglielmo Marconi, i on es podrà visitar el museu que té dedicat.

A més, "El suplement" canviarà de format i celebrarà el Dia Mundial de la Ràdio amb la participació de veus històriques i de realitzadors i equips de la programació actual. És el cas de la veu inconfusible de les transmissions del Barça de futbol, Joaquim Maria Puyal, que en aquest programa en homenatge a la ràdio parlarà d'aquest mitjà de comunicació i la seva història, les sintonies, els anuncis i el llenguatge, entre altres aspectes del món radiofònic. El programa transportarà el so de la ràdio des dels anys seixanta fins al 2016, amb pianista i cantants en directe. A més, es versionaran bandes sonores mítiques de Catalunya Ràdio.
Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa.

L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio.

Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit... 

També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007.

Premis:

L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC).

El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet.

I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog

Últims posts