Anar a la navegació principal
Mitjans de comunicació

La nova web de "Cuines"

Avui els oferim un "Espai Internet" per llepar-se els dits! No fa gaire que s'acaba de posar en marxa el nou web de "Cuines" de TV3. És l'aparador de les nostres novetats gastronòmiques, amb totes les receptes de Marc Ribas

Avui els oferim un "Espai Internet" per llepar-se els dits! No fa gaire que s'acaba de posar en marxa el nou web de "Cuines" de TV3. És l'aparador de les nostres novetats gastronòmiques, amb totes les receptes de Marc Ribas.

A la portada, hi trobem també un menú del dia, amb primer, segon i postres, que van canviant. I una interessant secció anomenada "Què hi tens, a la nevera?", per buscar receptes en funció dels ingredients dels quals disposem en cada moment.Però el web de "Cuines" és també un inacabable rebost que recull tota la nostra història gastronòmica, tant de Televisió de Catalunya com de Catalunya Ràdio. Al buscador, hi podrem cercar qualsevol recepta emesa, segons, per exemple, dificultat, ingredients o temps de preparació.

També hi ha un apartat amb set tipus de dietes específiques, com ara sense gluten, sense lactosa, per a hipertensos o per a embarassades. I, per als més nostàlgics, l'arxiu dels programes de cuina de la casa, de "Karakia" a "Tapias variades".
Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts