Anar a la navegació principal
Mitjans de comunicació

La nova App del Carnet del Super3

Atenció, súpers! Aquesta és la nova App del carnet del Super3. La podeu portar al vostre mòbil, o al dels pares. I permet fer un munt de coses. Per començar,

Atenció, súpers! Aquesta és la nova App del carnet del Super3. La podeu portar al vostre mòbil, o al dels pares. I permet fer un munt de coses. Per començar, pot ser el vostre carnet digital i podreu gaudir de tots els seus avantatges quan l'ensenyeu. També permet fer-vos socis, si encara no ho sou. I informar-vos de concursos, superactivitats, participacions o aniversaris!

I no és l'única novetat d'aquesta setmana: el canal Super3 també ha renovat la seva web, adaptada per a mòbils i tauletes, plena de nous continguts i amb una imatge més atractiva. I, finalment, també teniu un nou canal a YouTube, on trobareu els vídeos dels vostres personatges favorits! Aquest nou canal oferirà els videoclips del Super3, els espectacles de la Festa dels Súpers, un recull dels millors gags de la família del Super3, així com les històries i les cançons del "Mic".La nova aplicació s'afegeix a l'altra app del Super3, estrenada la tardor passada i enfocada en el consum de vídeo de les sèries i programes del canal. Aquesta aplicació per a mòbils i tauletes, guanyadora d'un premi a la darrera edició dels Premi Zapping, ofereix diferents opcions: els vídeos del canal (sèries i programes), l'oferta musical del Super3 i les versions en anglès de les millors sèries. Els usuaris també podran trobar els vídeos desitjats a través d'un cercador. Finalment cal destacar l'opció de control parental que permet filtrar les sèries per franges d'edat i establir un màxim de temps de consum.

Els programes i sèries del canal Super3 tenen un gran seguiment a Internet.
Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts