Anar a la navegació principal
Utilitats

Idees Obertes Gencat: millorem l'administració oberta

Volen ajudar a millorar l'aplicació per mòbil de les futures eleccions que es facin a Catalunya? I, de passada, volen guanyar un telèfon Samsung Galaxy

Volen ajudar a millorar l'aplicació per mòbil de les futures eleccions que es facin a Catalunya? I, de passada, volen guanyar un telèfon Samsung Galaxy SIII mini? Doncs encara estan a temps de participar en la primera consulta d' Idees Obertes Gencat, una iniciativa del govern català per animar els ciutadans a proposar millores per als seus serveis "on-line".

El primer repte és l'aplicació feta per seguir les eleccions al Parlament 2012, que ja ha rebut prop de 50 idees de millora, com ara permetre el vot electrònic a través de l'aplicació o que els ciutadans puguin proposar temes per ser votats. Al portal trobem les propostes classificades segons siguin les més valorades o les més recents o seleccionar-les per temàtica.

Per participar-hi cal descarregar l'APP -disponible tant per a Android com per a iOs-, fer la proposta i compartir-la a les xarxes socials per aconseguir vots. La més votada, i la més ben valorada per un jurat d'experts, s'endurà el premi. El termini per participar s'acaba dijous, 14 de març.
Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa.

L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio.

Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit... 

També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007.

Premis:

L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC).

El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet.

I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts