Anar a la navegació principal
Art i cultura

Els espais naturals de Ponent

Els convidem a conèixer l'estany d'Ivars i Vila-sana, al Pla d'Urgell. Una superfície de 125 hectàrees d'aigua que es va recuperar l'any 2005. És un lloc

Els convidem a conèixer l'estany d'Ivars i Vila-sana, al Pla d'Urgell. Una superfície de 125 hectàrees d'aigua que es va recuperar l'any 2005. És un lloc idíl·lic per gaudir plenament de la natura, amb itineraris per caminar, àrees de descans i miradors per poder observar els animals que hi viuen. Aquesta visita virtual és una de les deu que ens proposa la web espaisnaturalsdeponent, que s'ha presentat aquesta setmana.

El seu objectiu és donar a conèixer i promoure aquests llocs singulars de les comarques de l'Urgell, el Pla d'Urgell, el Segrià i les Garrigues. Són paisatges de valor natural i paisatgístic, tant de secà com humits. La web, a més de les visites virtuals, ofereix tota la informació necessària per descobrir-los, anar-hi i gaudir-ne: fotos, vídeos, mapes, itineraris, equipaments i serveis.

El projecte ha estat impulsat per l'Associació Leader de Ponent. Els deu espais que recull la nova marca turística Espais Naturals de Ponent són: l'Aiguabarreig Segre-Cinca, els Secans de Mas de Melons-Alfés, els Secans del Segrià i Utxesa, la Serra de Bellmunt-Almenara, els Secans de Belianes-Preixana, l'Estany d'Ivars i Vila-Sana, els Plans de Sió, els Bessons, la Vall de Vinaixa, i les Muntanyes de Prades-Serra de la Llena. El conjunt comprèn 75 municipis amb una població de 104.987 habitants i una extensió de 2.292 quilòmetres quadrats.

Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts