Anar a la navegació principal
Jocs i concursos

Concurs de monòlegs a Twitter

I seguim amb concursos. Son tuitaires? Una marca de vins convoca el premi #Monologueando per triar els 150 tuits més ocurrents (en castellà) i fer-ne un llibre

I seguim amb concursos. Son tuitaires? Una marca de vins convoca el premi #Monologueando per triar els 150 tuits més ocurrents (en castellà) i fer-ne un llibre. A més, amb els tres millors tuits es faran etiquetes de les ampolles, d'una edició especial d'aquest vi. I aquests tres guanyadors s'enduran, a més, tres lots de productes de la marca.Amb aquest concurs, el vi fa honor al seu nom, ja que es tracta de la marca "Monólogo", que dona nom a un vi negre de La Rioja i a un blanc de la D.O. Rueda, del grup català Freixenet.

La campanya és idea de l'agència publicitària barcelonina Umami, i juga amb el concepte del "fandomaking", on els continguts de la marca els creen els mateixos seguidors. En la difusió del concurs, hi han participat alguns "influencers" de les xarxes, com la bloguera de noves tecnologies i col·laboradora de "Generació digital" Gina Tost.

Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa.

L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio.

Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit... 

També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007.

Premis:

L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC).

El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet.

I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog

Últims posts