Anar a la navegació principal
Institucionals

Canvi climàtic: fes sentir la teva veu

Tothom sap que la Cimera de les Nacions Unides contra el Canvi Climàtic s'està fent a Copenhaguen. El que potser no és tan conegut és que, per primer cop, no cal ser-hi present per poder participar-hi des de qualsevol racó del món

Tothom sap que la Cimera de les Nacions Unides contra el Canvi Climàtic s'està fent a Copenhaguen. El que potser no és tan conegut és que, per primer cop, no cal ser-hi present per poder participar-hi des de qualsevol racó del món. La web "Fes sentir la teva veu" és un canal de Youtube que permet seguir totes les activitats organitzades per la cimera, com ara debats, negociacions o conferències de premsa...


La web, a més, deixa penjar vídeos amb missatges sobre el canvi climàtic o preguntes adreçades als líders mundials presents a la cimera. Preguntes que, en alguns casos, tindran resposta ja que algunes de les qüestions dels internautes es plantejaran, dimarts, en un debat televisat, organitzat per la cadena nord-americana CNN i pel mateix portal Youtube, amb líders polítics i activistes. Fins demà, es poden fer preguntes, i fins demà es poden votar les més interessants. El canal, que ja ha tingut més de quatre milions de visites, està disponible en quinze idiomes, entre ells el castellà.

Fes sentir la teva veu també es pot seguir a les xarxes socials a través de la seva pròpia pàgina de Facebook i d'un canal de Twitter.

ALTRES ENLLAÇOS

Cimera de les Nacions Unides contra el Canvi Climàtic
La Cimera contra el Canvi Climàtic, a Twitter
La Cimera contra el Canvi Climàtic, a Facebook
Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts