Anar a la navegació principal
Art i cultura

Busqueu anacronismes per al III Premi Borni

I el tercer concurs d'avui ja comença a ser un clàssic. El III Premi Borni, convocat pel Born Centre Cultural de Barcelona, busca lectors espavilats que sàpiguen trobar anacronismes en novel·les històriques

I el tercer concurs d'avui ja comença a ser un clàssic. El III Premi Borni, convocat pel Born Centre Cultural de Barcelona, busca lectors espavilats que sàpiguen trobar anacronismes en novel·les històriques. El premi? Una lupa, un lot de llibres (tots els volums publicats de la col·lecció "Barcelona 1700") i un passi per a les activitats del Born durant un any. El termini de participació s'acaba el 29 de febrer.El Premi Borni als Lectors va néixer l'any 2014 i convida els lectors a detectar anacronismes o desajustos en obres de narrativa històrica. Com expliquen els convocants: "És una via d'accés al coneixement del nostre passat per mitjà de la literatura amb sentit de l'humor."
Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa.

L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio.

Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit... 

També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007.

Premis:

L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC).

El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet.

I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog

Últims posts