Anar a la navegació principal
Art i cultura

Al teatre, de franc

És possible anar al teatre gratuïtament a Barcelona? Sí, i aquesta nova web ho fa molt fàcil. A "Butaca de franc" hi trobem una guia completa i detallada de les obres a les quals podem accedir sense passar per taquilla

És possible anar al teatre gratuïtament a Barcelona? Sí, i aquesta nova web ho fa molt fàcil. A "Butaca de franc" hi trobem una guia completa i detallada de les obres a les quals podem accedir sense passar per taquilla. Hi ha el calendari amb tota la informació de llocs i horaris, que es va renovant setmanalment.

Però, a més a més, podem accedir a notícies i cròniques de cada espectacle. L'apartat "Protagonistes" dóna veu als actors a través d'entrevistes enregistrades en vídeo. I, de la mateixa manera, també podem escoltar les opinions dels espectadors a la secció "Auditori".

Les autores de "Butaca de franc" són tres estudiants de Periodisme de la UPF, Aina Fortuny, Eugènia Güell i Laura Lázaro, que, a més, són unes apasionades del teatre i no es perden cap de les obres que recomanen.

Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts