Anar a la navegació principal
Jocs i concursos

Ajudem DiCaprio a guanyar l'Oscar!

Una de les grans incògnites d'aquesta nit serà si Leonardo DiCaprio aconsegueix guanyar l'Oscar d'una vegada, després de cinc nominacions fallides. La

Una de les grans incògnites d'aquesta nit serà si Leonardo DiCaprio aconsegueix guanyar l'Oscar d'una vegada, després de cinc nominacions fallides. La cosa té tant de morbo que fins i tot ha generat un senzill videojoc on -fent servir el teclat de l'ordinador- podem ajudar el pobre DiCaprio a aconseguir la preuada estatueta daurada. Haurà d'esquivar fotògrafs i obstacles, acumular altres premis, com ara Globus d'Or, Emmys o SAG Awards, i competir directament contra els seus rivals, en una cursa desesperada!.Una bona opció per amenitzar l'espera si es queden desperts per veure la cerimònia. El joc es diu "Leo's Red Carpet Ramage", i té versió per ordinador i també en format App, només per a Android. L'ha creat The Line, un col·lectiu de dissenyadors i animadors londinencs.


Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa.

L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio.

Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit... 

També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007.

Premis:

L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC).

El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet.

I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog

Últims posts