Anar a la navegació principal
El blog d'activitats

Un logo exclusiu per les entitats

Ja teniu tots els detalls tancats de la vostra acció solidària i teniu un artista entre els organitzadors que s'anima a fer un cartell? No dubteu a dissenyar materials per penjar o difondre a les xarxes per donar a conèixer la vostra activitat

Ja teniu tots els detalls tancats de la vostra acció solidària i teniu un artista entre els organitzadors que s'anima a fer un cartell? No dubteu a dissenyar materials per penjar o difondre a les xarxes per donar a conèixer la vostra activitat. Recordeu que podreu utilitzar el logo de La Marató de TV3 exclusiu pels organitzadors d'activitats. Us proporcionarem el logo quan inscriviu l'activitat a través del formulari que trobareu al web. Trobareu totes les indicacions d'ús al correu de resposta un cop validada la vostra inscripció pel departament d'Activitats.


Cal que feu servir únicament aquest logo especialment creat per a vosaltres. Si us plau, no utilitzeu el de la Fundació La Marató de TV3 ni el del Programa de TV.
Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Últims posts