Anar a la navegació principal
El blog d'activitats

Sumem per la recerca biomèdica

Ja són moltes les activitats celebrades per La Marató 2019 i pocs ens heu anunciat la recaptació final: recordeu que només amb la vostra comunicació farem

Ja són moltes les activitats celebrades per La Marató 2019 i pocs ens heu anunciat la recaptació final: recordeu que només amb la vostra comunicació farem pujar plegats el marcador!

Si ja teniu la recaptació definitiva, no dubteu a comunicar-la únicament a través de la web perquè ens en puguem fer ressò durant el programa de TV3.

1. Per comunicar la xifra de la recaptació:
Entreu a "l'Espai d'Activitats" i ompliu les dades a l'apartat "La teva recaptació".

2. Feu l'ingrés de la recaptació:
Imprimiu les instruccions per fer l'ingrés, us seran imprescindibles. Les trobareu a "l'espai d'activitats" prement sobre el botó "Instruccions d'ingrés".

Què més us cal saber per anunciar la vostra recaptació?



Enhorabona per tot l'esforç de tots/es els/les organitzadors/es de l'activitat! Sou moltes les entitats que esteu fent pujar el marcador per avançar en la recerca biomèdica per fer millorar la recerca per les malalties minoritàries que fan una majoria.
Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Últims posts