Anar a la navegació principal
El blog d'activitats

L'edició més participativa de La Marató

Catalunya s'ha bolcat un any més amb La Marató per aconseguir fer de les minories una majoria. En la 28a Marató s'han superat totes les expectatives i s'han organitzat fins a 4.014 activitats arreu del territori



Catalunya s'ha bolcat un any més amb La Marató per aconseguir fer de les minories una majoria. En la 28a Marató s'han superat totes les expectatives i s'han organitzat fins a 4.014 activitats arreu del territori. Aquest any, a més a més, s'han organitzat 27 activitats pertanyents a 19 municipis de fora de Catalunya com Alaior (Menorca), Andorra la Vella, Tromsø (Noruega) o Sydney (Austràlia)...

La Marató 2019 ha tornat a ser un èxit també pel que fa a la recaptació. Gràcies a l'esforç de les més de 2.654 entitats participants, s'ha aconseguit un marcador final de programa de 9.404.256 ?, pendent encara del tancament definitiu, el proper 31 de març. Tots aquest diners aniran destinats a projectes de sensibilització i recerca sobre les malalties minoritàries. S'estima que actualment hi ha a l'entorn de 400.000 persones que tenen alguna d'aquests patologies a Catalunya, 3 milions a Espanya i més de 30 milions a tot Europa.

Moltes gràcies per la vostra solidaritat un any més. Compartim amb vosaltres l'enllaç de les activitats que es van emetre al programa per si voleu reviure alguns moments molt solidaris:
TV3 a la carta

També us facilitem l'accés a la galeria de fotos protagonitzada per totes les entitats, on trobareu més de 1.500 imatges representatives de tota la feina feta en benefici de La Marató 2019.

Bones festes i feliç any 2020!
Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Últims posts