Anar a la navegació principal
El blog d'activitats

L'edició 2020 de La Marató és excepcional

Tot i els moments excepcionals que estem vivint, alguns de vosaltres ja heu començat a participar a La Marató. Si voleu organitzar una activitat solidària, sobretot durant l'estiu i aprofitant el desconfinament

Tot i els moments excepcionals que estem vivint, alguns de vosaltres ja heu començat a participar a La Marató. Si voleu organitzar una activitat solidària, sobretot durant l'estiu i aprofitant el desconfinament, us convidem a fer-nos saber totes les iniciatives que prepareu de manera altruista i amb tant d'esforç.

Ja hem estrenat la galeria de fotos d'actes solidaris d'estiu. D'aquesta manera farem visible, excepcionalment en aquesta època, les vostres activitats solidàries de l'estiu sense esperar a fer les inscripcions a través de la web que com cada any caldrà que feu a partir d'octubre.

Si necessiteu qualsevol aclariment, el Departament d'Activitats de la Fundació La Marató de TV3 ja està a la vostra disposició. Podreu adreçar-vos-hi per telèfon o pel correu electrònic: activitatsperlamarato@ccma.cat

Al web de La Marató podeu consultar més informació del vostre interès: Preguntes més freqüents

Us desitgem molta salut i us agraïm la col·laboració en aquest gran projecte col·lectiu que aquest any toca a tothom.

Rebeu una abraçada virtual

Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Últims posts