Anar a la navegació principal
El blog d'activitats

Ja s'han inscrit més de 1000 activitats populars a La Marató de TV3

Aquestes activitats se celebraran a més de 300 municipis de Catalunya i mobilitzaran més de 300.000 persones. Un any més, tot el poble de Catalunya

Aquestes activitats se celebraran a més de 300 municipis de Catalunya i mobilitzaran més de 300.000 persones.

Un any més, tot el poble de Catalunya s'està mobilitzant per participar a La Marató de TV3 que aquest any es destina a la recerca en càncer. De moment, ja són 1000 activitats populars inscrites arreu del territori català i més de 300 municipis participants, amb un total de 300.000 persones mobilitzades. Aquestes dades signifiquen un increment del 50% respecte les activitats registrades l'any passat per aquestes mateixes dates.

D'activitats n'hi ha de tot tipus i no hi ha activitat ni recaptació petita. Des de xerrades, fins a tallers, gimcanes, conferències, curses, teatre, xocolatades o manualitats... Des de residències d'avis fins a llars d'infants, des de grans ciutats fins a petits pobles, qualsevol activitat feta des de les persones i per les persones, és una gran aportació que fa pujar el marcador de La Marató, uns diners que com cada any, es destinaran a la recerca biomèdica.



El càncer és la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones. Malgrat els avenços que s'han fet en els últims anys, la incidència continua sent molt alta: es calcula que, al llarg de la vida, en tindran 1 de cada 2 homes i 1 de cada 3 dones. Els recursos de La Marató 2018 impulsaran la recerca per aconseguir nous mètodes de prevenció, de diagnòstic i tractaments més eficients que augmentin la supervivència i la qualitat de vida dels pacients, entre els quals, la immunoteràpia i la biòpsia líquida, dues de les tècniques més innovadores en què actualment treballen els investigadors.

Moltes gràcies a tots els que participeu a La Marató d'aquest any. Gràcies a la vostra emoció, la vostra solidaritat i el vostre compromís la gran festa solidària de Catalunya, torna a ser possible.
Si encara no ho heu fet, recordeu que podeu inscriure la vostra activitat al web.
Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Últims posts