Anar a la navegació principal
El blog d'activitats

Instruccions per comunicar la recaptació

Mireu que ràpid i senzill comunicar la xifra recaptada en aquest vídeo El gran dia de La Marató s'acosta! Esperem que amb el vostre esforç i

Mireu que ràpid i senzill comunicar la xifra recaptada en aquest vídeo




El gran dia de La Marató s'acosta! Esperem que amb el vostre esforç i il·lusió aconseguiu un gran èxit en l'activitat que organitzeu.

Si ja heu celebrat la vostra activitat i teniu la recaptació definitiva, ja podeu comunicar-la entrant "al teu espai d'activitats" i omplint les dades a l'apartat Recaptació.

És imprescindible que ens comuniqueu la xifra de la vostra recaptació a través de la web si voleu que ens en fem ressò durant el programa de TV3. Ara ja no cal trucar per telèfon el dia de La Marató, es pot fer abans i de forma més àgil amb aquest sistema que ens permetrà difondre millor la mobilització ciutadana que protagonitzeu amb les vostres activitats.

Us preguem doncs que seguiu les indicacions següents per fer-nos arribar la vostra recaptació:

1. Per comunicar la xifra de la vostra recaptació:
Entreu "al teu espai d'activitats" i ompliu les dades a l'apartat Recaptació. Si ho feu el dia de La Marató comuniqueu una única xifra per evitar modificacions.

2. Per ingressar els diners de la vostra recaptació:
Imprimiu les instruccions per fer l'ingrés, us seran imprescindibles. Les trobareu al TEU ESPAI D'ACTIVITATS prement el botó "Per ingressar els diners recaptats".
Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Últims posts