Anar a la navegació principal
El blog d'activitats

El marcador final 2018: 15.068.252 ?, gràcies!!

Gemma Nierga i Ramon Gener, amb el contrapunt de Marc Giró i Elisenda Pineda, van presentar aquest especial per donar a conèixer el marcador final de La Marató 2018, dedicada al càncer

Gemma Nierga i Ramon Gener, amb el contrapunt de Marc Giró i Elisenda Pineda, van presentar aquest especial per donar a conèixer el marcador final de La Marató 2018, dedicada al càncer. La música i l'espectacle es van combinar amb l'agraïment a tots els col·lectius -voluntaris, entitats d'activitats populars, testimonis, investigadors i empreses, entre d'altres- que, any rere any, fan possible el projecte solidari.
Van començar com un plugim suau, després van ser un ruixat i ara s'han convertit en una tempesta de solidaritat que arrasa tot Catalunya de nord a sud i d'est a oest. Així explica l'Eloi Cordomí el fenomen de les activitats populars que cada any es fan de suport a La Marató.




Anar al contingut

El blog d'activitats

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat de La Marató: Inscripció d'activitats Preguntes freqüents Comunicar la recaptació Instruccions d'ingrés Ús del logotip Com aconseguir una pancarta Cartell i fulletó per descarregar Sobre la Fundació Vídeo: Missió, visió i valors Totes les maratons Passos a seguir.  

Cerca posts del blog
Últims posts