Escollits els cinc programes innovadors per a la programació del 33

"Correspondències", "DIY (Do it Yourself)", "Cool hunters", "Bàlsam" i "Per què volen els avions?" són els cinc projectes seleccionats per la CCMA a l'última sessió del "pitching"

La CCMA ha resolt la sessió final de "pitching" de la convocatòria de projectes audiovisuals innovadors per a la programació del 33, adreçada a professionals independents, nous creadors, titulats en comunicació audiovisual i al sector audiovisual. Els cinc projectes serialitzables que s'han seleccionat ha estat:

  • "Correspondències". Dones i creadores (Goroka)
  • "DIY (Do it Yourself)". Cultura i xarxes socials (Carmel)
  • "Cool hunters". Territori i tendències (Patrick Urbano)
  • "Bàlsam". Música entre col·lectius (Marta Ferrer i Maria Nova)
  • "Per què volen els avions?". Divulgació en diferència (La kaseta)

Les cinc propostes seleccionades en aquesta segona fase final s'han triat d'entre les vint-i-cinc que el comitè de selecció format pels responsables de continguts de TV3 va triar després de les dues sessions de "pitching" que es van organitzar els dies 23 i 24 de gener a les instal·lacions de Sant Joan Despí. Els cinc projectes seleccionats són els següents (i tota la informació és en aquest enllaç).

La crida del 33

A finals de setembre, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va obrir una convocatòria pública per trobar nous talents i formats innovadors de cara a complementar i impulsar els continguts del canal 33. En línia amb el caràcter del 33, dedicat a la descoberta, el coneixement, la innovació, el debat d'idees i la projecció de la cultura, i atenent l'evolució de la cultura audiovisual, aquesta proposta buscava propostes innovadores com a finestra per als creadors joves. La convocatòria va ser un èxit. S'hi van presentar 300 projectes, superant totes les expectatives. D'aquests, es van seleccionar 25 projectes, que van ser defensats pels seus creadors en una sessió de "pitching". D'aquestes sessions, n'han sortit les cinc propostes que, ara, la CCMA ha seleccionat per serialitzar.

La CCMA farà públics els resultats de la convocatòria i els projectes seleccionats per produir-los, amb la consegüent tramitació a través de la "Norma reguladora del procediment de selecció i contractació de continguts audiovisuals per als mitjans de comunicació de la CCMA".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut