"Quest", l'òpera prima d'Antonina Obrador
"Quest", l'òpera prima d'Antonina Obrador
Amb la participació de TV3

Es roda "Quest", un thriller psicològic, amb la participació de TV3

Arranca el rodatge de "Quest", amb Enric Auquer, Laia Manzanares, Maria Arnal i Miquel Gelabert. Situat a l'illa de Mallorca, el thriller psicològic d'Antonina Obrador tracta temes universals, com el dol i la culpa, i crea un món farcit d'elements de la mitologia mediterrània.

Ha comença a l'illa de Mallorca el rodatge de "Quest", l'òpera prima d'Antonina Obrador, que compta amb la participació de TV3. El llargmetratge protagonitzat per Enric Auquer i Laia Manzanares és un thriller psicològic que té un fort component d'autor. Completen el repartiment Maria Arnal i Miquel Gelabert.  

La pel·lícula narra la història d'en Lluc, un biòleg marcat pel suïcidi de la seva dona, Maria, que emprèn una investigació per catalogar la flora al lloc on ella va morir: l'illa deshabitada de Quest. Un cop allà s'adona que, a l'illa, hi regna un element sobrenatural. En Lluc s'haurà d'enfrontar als fantasmes del passat per poder redimir la culpa que sent per la mort de la Maria.

"Quest" tracta temes universals, com el dol i la culpa, i crea un món farcit d'elements de la mitologia mediterrània.

"L'illa de Quest és un espai temporal subjectiu. Vull parlar del moment a la vida en què, després d'un esdeveniment traumàtic, sentim que res avança, que tot queda en suspensió. Dels llimbs en què un es troba quan passa per un dol. També volia parlar de la sensació d'aïllament, de com la solitud absoluta et pot portar a moments de reflexió tan profunds que t'hi pots perdre." Antonina Obrador

El rodatge, que durarà unes quatre setmanes, es fa en diferents localitzacions de Mallorca, com Felanitx, Portocolom, l'illot de sa Dragonera o la serra de Tramuntana.  

 

És una producció de Nanouk Films i La La Perifèrica Produccions, que compta amb la participació de TV3 i IB3, el suport de l'ICEC i l'ICIB i la col·laboració de la Mallorca Film Comission i l'Ajuntament de Felanitx.

Anar al contingut