"La casa entre los cactus", de Carlota González-Adrio
"La casa entre los cactus", de Carlota González-Adrio
Amb la participació de TV3

Es roda el thriller emocional "La casa entre los cactus"

"La casa entre los cactus", debut de Carlota González-Adrio, és una pel·lícula plena de suspens en què la idíl·lica convivència d'una família perfecta es veurà dinamitada amb l'aparició d'un estrany que no és qui diu ser

Carlota González-Adrio debuta com a directora del seu primer llargmetratge, "La casa entre los cactus", protagonitzat per Ariadna Gil ("Sólo una vez", "Parking", "En zona hostil"), Daniel Grao ("El año de la furia", "El inconveniente", "El asesino de los caprichos") i Ricardo Gómez ("Donde caben dos", "El sustituto", "Mía y Moi"), entre d'altres. El guió està basat en la novel·la homònima de Paul Pen ("El aviso", "Un matrimonio perfecto"), que també n'ha escrit l'adaptació cinematogràfica.

González-Adrio, graduada a l'ESCAC, va obtenir amb el seu curtmetratge "Solsticio de verano", el Premi a Millor Curt Espanyol en la 64 edició de Festival Internacional de Cinema de Valladolid.

 "'La casa entre los cactus' és una història que amaga la veritat i la mentida, els secrets, l'ocult, la violència, l'afecte, la protecció... partint sempre del retrat d'aquesta família. La història es construeix a través de la idea de l'aparença i el que està amagat, que cohabita un mateix espai, una mateixa persona. Aquesta casa, que es construeix com un refugi enfront de la natura salvatge, es va transformant en un aixopluc que també és tenebra. I la serenitat i el silenci de la natura hi cobren un altre sentit", Carlota González-Adrio

L'Elmer i la Rose han creat una família perfecta entre els enormes cactus d'un remot paisatg desèrtic, un lloc ple d'amor on viure amb les seves cinc filles, totes amb nom de flor: Edelweiss, Iris, Melissa, Dahlia i Daisy. Però la inesperada arribada d'en Rick, un excursionista que busca refugi, revolucionarà les germanes. I quan l'Elmer i la Rose descobreixen que el jove no és qui diu ser, l'enfrontament que lliuraran -una lluita entre la veritat i la mentida, la justícia i el crim- destaparà terribles secrets que canviaran per sempre la vida de tots.

El rodatge transcorrerà en diverses localitzacions de Las Palmas al llarg de sis setmanes. És una producció de Cine 365 Films, DZ Largometrajes y Audiovisuales AIE, Ikiru Films, La Terraza Films i Virtual Contenidos. Compta amb la participació de RTVE, TV3, Orange TV i el Ministeri de Cultura (ICAA).

Anar al contingut