Orsai permanent

Éric Cantona i la puntada de peu a Qatar 2022

L'exfutbolista del Manchester United és el primer protagonista de la sèrie de reels conduïda per Andreu Juanola sobre l'altra cara del Mundial

"Què tenen en comú el Mundial de Qatar, una llauna de sardines i Arthur Rimbaud"? Així comença el primer vídeo d'"Orsai permanent", la nova sèrie de reels en la qual Andreu Juanola ens convida a descobrir l'altra cara del Mundial de futbol i centra la mirada en allò que passa a fora del terreny de joc. 

 

I Éric Cantona n'és el primer protagonista. L'exfutbolista del Manchester United, famós per etzibar una puntada de peu a un hooligan racista, ha anunciat que farà boicot a Qatar 2022 i que no veurà cap partit del Mundial, perquè es disputa en un país on els drets humans no estan protegits.

Juanola aprofita l'anunci de boicot de Cantona per recordar alguns dels episodis més foscos d'aquest Mundial de Qatar, com la mort de milers de treballadors en la construcció dels estadis o la prohibició de l'homosexualitat i la restricció dels drets de les dones que fa el país amfitrió.

Anar al contingut