Un dels objectius del 324, a més d'oferir la informació a l'instant, és aprofundir en els fets i en el que passa. Per aconseguir-ho calen espais sense la pressió de la urgència i la immediatesa, que convidin a la reflexió. "L'entrevista del diumenge" és una conversa d'una mitja hora de durada, en directe, amb un líder d'opinió de l'àmbit social, polític, econòmic o cultural, sobre els principals temes de l'actualitat. Un espai per anar més enllà del titular.

Aquest diàleg, distès en la forma però directe en el plantejament de les qüestions més rellevants, té una posada en escena il·lustrada amb imatges seleccionades en funció dels continguts i amb possibles intervencions d'altres personatges susceptibles de provocar una reacció en l'interlocutor.

"L'entrevista del diumenge", conduïda per Ramon Pellicer, permet valorar els esdeveniments més recents i avançar-se a l'agenda de la setmana entrant contextualitzant les previsions informatives. Les respostes, amb contingut i profunditat, esdevenen referència informativa del dia, i nodreixen el canal 3/24 i els TN amb notícies pròpies, complint així un dels requisits del bon periodisme.

"L'entrevista del diumenge" manté a bon ritme el pols informatiu, en un embolcall de proximitat que afavoreix les confidències.
Anar al contingut