"Enganxada" gira al voltant de Billie Frank (Sherilyn Fenn), una exestrella d'un serial nocturn, que ha tocat fons en la seva carrera professional i en la seva vida personal.

Ara treballa amb Harve Schwartz (Richard Lewis), un productor de ficció de segona, i lluita amb els fantasmes de la seva vida; principalment l'alcohol i la seva tendència a despertar-se amb desconeguts després d'una nit salvatge de festes i beguda. Els seus amics han intentat en diverses ocasions portar-la als Addictes Anònims, però no serà fins que tingui un accident per haver begut massa que s'adonarà que realment té un problema i que, obligada pels jutjats, assistirà a una sessió de teràpia.

Billie és una dona directa, atrevida i coratjosa, que diu sempre el que pensa i el que sent. Des de l'inici de la teràpia, el seu primer objectiu serà passar el dia sense prendre ni una sola copa. I això és tot un repte, sobretot quan està envoltada per la seva mare poc convencional i alcohòlica, Trudy (Lynn Redgrave); la seva cunyada tan correcta, Tish (Corinne Bohrer); el seu veí i amant, l'exalcohòlic Dave (Penner); la lesbiana i drogoaddicta Jackie (Pryor), o el grup horrible i frenètic dels Addictes Anònims. Amb aquest entorn, la Billie necessitarà un cert temps per tornar a compondre la seva vida.

"Enganxada" és una sitcom que abasta tots els detalls de la lluita diària en la societat actual per reconstruir la vida davant d'amics i familiars excèntrics. Les estrelles d'aquesta sèrie, de mitja hora de durada de cada episodi, són: Sherilyn Fenn ("Twin Peaks"), Lynn Redgrave ("Shine"), Jonathan Penner ("Sense embuts"), Rain Pryor ("Head of the Class") i Corinne Bohrer ("Partners"). Richard Lewis ("Drunks") té un paper recurrent en la sèrie, que va ser escrita i produïda per Claudia Lonow (una de les actrius principals de "Knot's Landing").

És una producció executiva de Mandalay Television en associació amb Columbia TriStar Television, distribuïda per Columbia TriStar International Television, una empresa filial de Sony Pictures Entertainment.