Juga amb nosaltres

"Endevina TV3", un nou repte exclusiu d'internet

Us proposem fer un viatge en el temps i recordar les sèries mítiques, els personatges més emblemàtics o les bandes sonores que van marcar tota una generació. Avui estrenem un nou joc... Endevina TV3.
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Volem que jugueu amb nosaltres. Que us ho passeu bé recordant o descobrint les nostres sèries mítiques o els personatges històrics del Super3, que penseu en els programes que us han fet riure i també en els títols més actuals. També ens agradaria que us espremeu les neurones per recordar de quin programa era aquella banda sonora… o que afineu la vostra intuïció amb una imatge pixelada. Preparats per jugar junts a casa a veure qui endevina més TV3?

Aquest és un nou format exclusiu d'internet que es publica a TV3alacarta i als canals i perfils de TV3 a Youtube i a les xarxes socials.

Cada setmana estrenarem nous reptes, que distribuirem a través de vídeos, stories d'Instagram, fils de Twitter o accions al web. Comencem amb "Sèries mítiques"!

Ara que hem fet 25 anys a internet sovint ens posarem nostàlgics i recordarem sèries i programes boomers que han marcat tota una generació, però també proposarem reptes per a fans dels nostres èxits més recents, com "Les de l'Hoquei", "Merlí" o "El foraster". 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut