La tercera temporada d'"En clau de vi" incorpora tres grans novetats: El protagonista, El reportatge i Els savis.

El protagonista

En cadascun dels capítols, l'espai presenta als espectadors un elaborador important del món del vi, a través d'un extens reportatge que condueix Marcel Gorgori ( Presentador i director del programa ) i que torna a comptar amb la col.laboració del sommelier Josep Roca ( del restaurant "El Celler de Can Roca" ).

Entre els elaboradors protagonistes n'hi ha de coneguts pel gran públic per altres aspectes de la seva activitat professional com ara LLuís Llach, Miguel Bosé, Toni Cruz o Josep M. Mainat, i també elaboradors desconeguts per la gent de fora del món del vi, però als quals reconeixem una personalitat i unes maneres de fer fora del corrent. Entre aquests, es troben, per exemple, Sara Pérez, René Barbier, Raül Bobet, Fernando Remírez de Ganuza, Maria José López de Heredia, Agustí Torelló, Sergi Ferrer-Salat, Joan Ramón Escoda, Emílio Rojo, o Joan Solé.

El reportatge

La inclusió d'aquest reportatge és el gran canvi en el format que aporta la tercera temporada d'En cau de vi.
A través del reportatge, traslladem a l'espectador a casa de cadascun dels elaboradors de vi que protagonitzen el nostre espai, mirem de reflectir una personalitat, sempre singular, la passió i l'emoció que encomana quan parla de vins i, en alguns casos, fets i rutines que ens semblen curioses de la seva vida i de la seva feina a la vinya i a la bodega. Coneixem per tant la filosofia de vida del personatge i com intenta traslladar-la als seus vins, que naturalment tastarem i dels quals parlem als espectadors.

El reportatge ocupa el gruix de cada edició d'aquesta tercera temporada de En clau de vi. Té una durada d'uns 40 minuts i, a banda del ja esmentat, inclou dues de les seccions tradicionals del programa:
La secció : El Vi de Josep Roca
La secció : El Tast conjunt amb l'espectador

Els savis

El reportatge central del programa és interromput en diverses ocasions per dos espectadors ( En Carles Xuriguera i en Rafel Faixedas ¿ Ex "Teatre de guerrilla") que, amb l'estil humorístic que els caracteritza, comenten amb esperit crític allò que van veient.  
Anar al contingut