"Emprenedors" és un concurs que aposta per donar suport a persones inquietes i amb iniciativa que tenen el somni de tirar endavant el seu projecte professional. El guanyador s'emportarà 100.000 euros per fer realitat la seva idea i una gira comercial per mercats emergents per donar a conèixer el seu producte.

"Emprenedors" no és un programa d'economia, sinó un concurs, en què, alhora que es diverteixen, els candidats hauran de superar diverses proves per demostrar que el seu producte és el millor.

De les més de 700 sol·licituds rebudes per participar en el programa, només vuit emprenedors han accedit a la fase de concurs i són aquests els que competeixen per endur-se el premi. Entre els seus projectes hi ha coses tan diverses com un centre d'orientació per a futurs tofonaires, una empresa d'esterificació de fruites, una plataforma de TV gratuïta per a telèfons mòbils, o una empresa de producció i comercialització d'embotits de peix.

El jurat del programa, integrat pels professionals de l'emprenedoria Albert Colomer, M. José de Oro i Carles Torrecilla, valora la solvència dels vuit projectes seleccionats i també el tarannà personal de cada emprenedor.

El presentador i director del programa és Lluís Caelles i el realitzador és Ramon Millà.

Anar al contingut