Judith Mascó presenta "Els 25"
Judith Mascó presenta "Els 25"

"Els 25" és un concurs presentat per la Judit Mascó que té l'objectiu de trobar l'espectador que té més coneixements sobre els 25 anys de la història de la cadena. Cada dimecres, al plató del programa, es trobaran vint-i-cinc concursants que competiran per veure qui sap més coses de TV3. Dels vint-i-cinc, només un guanyarà l'edició i es classificarà per a la gran final.


A la gran final d'"Els 25", hi participaran els 12 finalistes de cada edició, més un concursant que hi haurà participat i demostrat els seus coneixements a través del web del programa. El guanyador s'emportarà 60.000 euros!

A través de preguntes, fotografies, vídeos i àudios, "Els 25" recuperarà els moments més divertits, curiosos i emotius dels últims vint-i-cinc anys de TV3.

A més, en cada edició d'"Els 25" visitaran el plató dos dels personatges més emblemàtics de la història de TV3, per posar a prova els coneixements dels concursants.

Pel plató d'"Els 25", hi passaran figures com Josep Cuní, Toni Soler, Albert Om, Raquel Sans, Mònica López, Ramon Pellicer, Julià Peiró, Tomàs Molina o Júlia Otero.

La presentadora

La Judit Mascó va començar la seva trajectòria professional en el món de la moda i es va convertir en una model imprescindible per a dissenyadors com Dolce & Gabbana, Valentino o Armani. Com a model, també ha intervingut en desenes d'anuncis publicitaris, s'ha deixat retratar per alguns dels fotògrafs de més prestigi del món, i ha estat imatge d'importants campanyes publicitàries
Dins l'àmbit televisiu, la Judit Mascó ha presentat "Belles i bèsties" (TV3), les dues primeres edicions de "Supermodelos" (Cuatro) i ha col·laborat en programes com "La columna" (TV3).
Actualment, presenta la secció "La suite Mascó", a "El matí de Catalunya Ràdio", que condueix l'Antoni Bassas.

La mecànica del concurs

Fase 1:
Està dividida en tres rondes de preguntes, que també són eliminatòries. Cada ronda d'aquesta fase consta de 5 preguntes, i amb cada pregunta es donen 3 possibilitats de resposta.
La primera ronda és introductòria i les preguntes, que seran de nivell bàsic, estan centrades en diferents èpoques de TV3. Ensenyarem vídeos curiosos de diferents èpoques de TV3. En acabar la primera ronda, arriba la primera eliminació: dels 25 concursants només en continuen 15.
La segona ronda de preguntes també s'introdueix amb diferents vídeos. Però aquí, els concursants han d'endevinar quin és el desenllaç del que han vist a les imatges. La resposta també l'han de triar d'entre tres opcions en què només n'hi ha una de correcta. La comprovació es fa a través d'un segon vídeo molt més curt que l'introductori.
Aquesta vegada, dels 15 concursants, n'hi ha 5 que deixen de jugar. Per tant, només 10 passen a la ronda següent.
Finalment, la tercera ronda són preguntes monogràfiques al voltant d'un personatge històric de TV3 que ens visita al programa. El convidat ve a jugar i formula cinc preguntes sobre la seva trajectòria professional. Després d'acomiadar el convidat, es dona pas a la tercera eliminació del dia: dels 10 concursants, només n'hi ha 5 que passen a la fase següent.

Fase 2:
Els cinc concursants que passen a aquesta ronda, en els seus respectius faristols han d'encertar una sèrie de preguntes, de diferents tipus: des d'endevinar a quin programa pertany la sintonia que sona, fins a contestar un seguit de preguntes a partir d'un objecte històric.
En aquesta fase també tindrem la presència d'un convidat relacionat amb TV3 que posarà a prova els coneixements dels concursants. Els concursants hauran de dir si són certes o no les llegendes urbanes que corren al voltant del convidat.

Fase 3: El duel
És un cara a cara entre els dos finalistes del programa. Són 5 preguntes per a cada un dels concursants sobre diferents temes que se'ls deixarà triar. El primer que respongui cinc preguntes correctament es converteix en el guanyador del programa i s'emporta tres mil euros, a més de classificar-se per al programa final i optar als 60.000 euros.
Exemples de temes que hauran de triar els concursants: esports, xous nocturns, magazins de tarda, informatius, humor, concursos, sitcoms, culebrons, programes musicals, infantils...

Prova final: El vídeo dels 25 segons
El guanyador de la tercera fase (el duel) té la possibilitat de doblar el premi (els tres mil euros) i emportar-se sis mil euros amb la prova del vídeo dels 25 segons.
Aquesta prova consisteix en un resum de vint-i-cinc segons de durada d'algunes de les sèries que s'han emès a TV3. El concursant haurà de localitzar cinc imatges que no corresponen a la sèrie en qüestió i que s'han extret d'altres programes i sèries amb personatges coneguts per l'audiència.
Si el concursant identifica aquestes imatges en un temps màxim d'un minut, doblarà els diners.

Premis

Els concursants que venen a "Els 25" es poden endur aquests premis:
Dels 25 concursants, només dos passen al "duel final". El que superi aquest duel queda directament classificat per a l'últim programa especial d'"Els 25" i, a més a més, s'emporta 3.000 euros. Però, a més, en el mateix programa tindrà l'oportunitat de doblar aquesta quantitat (per tant, guanyar en total 6.000 euros) si supera l'última prova del programa, anomenada "En 25 segons".
Per altra banda, en l'últim programa d'"Els 25", aquests 13 concursants finals optaran a un gran premi final de 60.000 euros.

La sintonia

El grup barceloní La Casa Azul és l'autor de la sintonia d'"Els 25": "Vull saber-ho tot de tu". Una cançó que el grup, liderat per Guille Milkyway, ha escrit expressament per al programa. El grup, autor de treballs discogràfics com "Tan simple como el amor" i "La revolución sexual", és també responsable de la banda sonora de campanyes com "Amo a Laura", d'MTV, o de les cançons de la sèrie "Gominolas" (Cuatro).

Anar al contingut