• Els 25 - 17/09/2008
  Veure vídeo

  Els 25 - 17/09/2008

  Arriba la gran final d'"Els 25" en què es descobrirà la persona que més sap de TV3 i que s'emportarà els 60.000 euros de premi. El periodista Jordi González vindrà a recordar els millors moments de la seva trajectòria professional a la cadena, en el seu pas pel programa "Les 1000 i una" o "Això no és tot".

  Al ser la gran final també vindrà la Lídia Heredia, periodista i presentadora. En aquesta gran final també hi participarà Xavier Coral, Bruno Oro, Eduard Farelo, Santi Millan¿ que posaran a prova als concursants a través de les seves preguntes. I també actuarà La Casa Azul que interpretarà per primera vegada la sintonia d'Els 25 i la cançó de l'estiu "Vull saber-ho tot de tu".

  Arriba la gran final d'"Els 25" en què es descobrirà la persona que més sap de TV3 i que s'emportarà els 60.000 euros de premi. El periodista Jordi González vindrà a recordar els millors moments de la seva trajectòria professional a la cadena, en el seu pas pel programa "Les 1000 i una" o "Això no és tot". Al ser la gran final també vindrà la Lídia Heredia, periodista i presentadora. En aquesta gran final també hi participarà Xavier Coral, Bruno Oro, Eduard Farelo, Santi Millan¿ que posaran a prova als concursants a través de les seves preguntes. I també actuarà La Casa Azul que interpretarà per primera vegada la sintonia d'Els 25 i la cançó de l'estiu "Vull saber-ho tot de tu".

 • Els 25 - 03/09/2008
  Veure vídeo

  Els 25 - 03/09/2008

  La periodista i presentadora Helena Garcia Melero vindrà a recordar els millors moments de la seva trajectòria professional a la cadena, en el seu pas pels serveis informatius de TV3 o al programa "Els matins".

  Per la seva part, el Jaume Figueras ens ajudarà a confirmar o desmentir les llegendes urbanes que corren al seu voltant, com per exemple, que en una edició del Festival de Cinema Cannes es va trobar l'actor Brad Pitt completament begut a l'Hotel Carlton International.

  La periodista i presentadora Helena Garcia Melero vindrà a recordar els millors moments de la seva trajectòria professional a la cadena, en el seu pas pels serveis informatius de TV3 o al programa "Els matins". Per la seva part, el Jaume Figueras ens ajudarà a confirmar o desmentir les llegendes urbanes que corren al seu voltant, com per exemple, que en una edició del Festival de Cinema Cannes es va trobar l'actor Brad Pitt completament begut a l'Hotel Carlton International.

 • Els 25 - 27/08/2008
  Veure vídeo

  Els 25 - 27/08/2008

  El periodista i presentador Salvador Alsius vindrà a recordar els millors moments de la seva trajectòria professional a la cadena, en el seu pas pels serveis informatius de TV3 o al programa "Blanc o negre".

  Per la seva part, l'Isma Prados ens ajudarà a confirmar o desmentir les llegendes urbanes que corren al seu voltant, com per exemple, que tot i tallar-se un dit mentre presentava el programa va preferir no aturar la gravació.

  El periodista i presentador Salvador Alsius vindrà a recordar els millors moments de la seva trajectòria professional a la cadena, en el seu pas pels serveis informatius de TV3 o al programa "Blanc o negre". Per la seva part, l'Isma Prados ens ajudarà a confirmar o desmentir les llegendes urbanes que corren al seu voltant, com per exemple, que tot i tallar-se un dit mentre presentava el programa va preferir no aturar la gravació.

 • Els 25 - 20/08/2008
  Veure vídeo

  Els 25 - 20/08/2008

  El periodista Ramon Pellicer vindrà a recordar els millors moments de la seva trajectòria professional a la cadena, en programes com el "TN" i "Entre Línies".

  Per la seva part, Josep Mª Bachs ens ajudarà a confirmar o desmentir les llegendes urbanes que corren al seu voltant, com per exemple, que el seu avi va donar nom a les conegudes Flors de Bach.

  El periodista Ramon Pellicer vindrà a recordar els millors moments de la seva trajectòria professional a la cadena, en programes com el "TN" i "Entre Línies". Per la seva part, Josep Mª Bachs ens ajudarà a confirmar o desmentir les llegendes urbanes que corren al seu voltant, com per exemple, que el seu avi va donar nom a les conegudes Flors de Bach.

 • Els 25 - 06/08/2008
  Veure vídeo

  Els 25 - 06/08/2008

  El periodista Antoni Bassas vindrà a recordar els millors moments de la seva trajectòria professional a la cadena, en programes com "Tres pics i repicó" i "Aquest any cent".

  Per la seva part, l'Imma Pedemonte ens ajudarà a confirmar o desmentir les llegendes urbanes que corren al seu voltant, com per exemple, què va veure al vestuari del Barça durant la celebració de la Copa d'Europa a Wembley.

  El periodista Antoni Bassas vindrà a recordar els millors moments de la seva trajectòria professional a la cadena, en programes com "Tres pics i repicó" i "Aquest any cent". Per la seva part, l'Imma Pedemonte ens ajudarà a confirmar o desmentir les llegendes urbanes que corren al seu voltant, com per exemple, què va veure al vestuari del Barça durant la celebració de la Copa d'Europa a Wembley.

 • Els 25 - 23/07/2008
  Veure vídeo

  Els 25 - 23/07/2008

  La periodista i presentadora Júlia Otero recordarà els millors moments de la seva trajectòria professional a la cadena, en programes com "La Columna" i "No em ratllis!".

  D'altra banda, en Pep Anton Muñoz ajudarà a confirmar o desmentir les llegendes urbanes que corren al voltant seu, com per exemple, que Hugh Grant el va convidar a dinar al Port Olímpic de Barcelona perquè el Pep Anton el dobla en les seves pel·lícules.

  La periodista i presentadora Júlia Otero recordarà els millors moments de la seva trajectòria professional a la cadena, en programes com "La Columna" i "No em ratllis!". D'altra banda, en Pep Anton Muñoz ajudarà a confirmar o desmentir les llegendes urbanes que corren al voltant seu, com per exemple, que Hugh Grant el va convidar a dinar al Port Olímpic de Barcelona perquè el Pep Anton el dobla en les seves pel·lícules.

 • Els 25 - 16/07/2008
  Veure vídeo

  Els 25 - 16/07/2008

  El convidat del programa d'avui serà Andreu Buenafuente, que recordarà el seu pas per TV3 amb programes com "Sense títol" i "La cosa nostra". També passarà pel plató Espartac Peran, actualment conductor de l'edició d'estiu d'"Els matins", que parlarà sobre les llegendes urbanes.

  El convidat del programa d'avui serà Andreu Buenafuente, que recordarà el seu pas per TV3 amb programes com "Sense títol" i "La cosa nostra". També passarà pel plató Espartac Peran, actualment conductor de l'edició d'estiu d'"Els matins", que parlarà sobre les llegendes urbanes.

 • Els 25 - 09/07/2008
  Veure vídeo

  Els 25 - 09/07/2008

  El còmic Toni Albà vindrà a recordar els millors moments de la seva trajectòria professional a la cadena, en programes com "Una altra cosa" i "Polònia".

  Per la seva part, Montse Guallar ens ajudarà a confirmar o desmentir les llegendes urbanes que corren al seu voltant, com per exemple, que ella i l'Àlex Casanovas van ser parella a la vida real.

  El còmic Toni Albà vindrà a recordar els millors moments de la seva trajectòria professional a la cadena, en programes com "Una altra cosa" i "Polònia". Per la seva part, Montse Guallar ens ajudarà a confirmar o desmentir les llegendes urbanes que corren al seu voltant, com per exemple, que ella i l'Àlex Casanovas van ser parella a la vida real.

 • Els 25 - 02/07/2008
  Veure vídeo

  Els 25 - 02/07/2008

  -Fase 1.3: Albert Om
  -El padrí: Mònica Lopez

  En el programa, un nou concursant es classificarà per a la gran final, en què hi ha
  en joc 60.000 euros.

  El presentador d'"El Club", l'Albert Om, vindrà a recordar els millors moments de la seva trajectòria professional a la cadena, en programes com "Malalts de tele" i "Bon dia, Catalunya".

  Mònica López, de la seva banda, ens ajudarà a confirmar o desmentir les llegendes urbanes que corren al seu voltant, com que per exemple li van proposar sortir despullada en un calendari benèfic.

  -Fase 1.3: Albert Om -El padrí: Mònica Lopez En el programa, un nou concursant es classificarà per a la gran final, en què hi ha en joc 60.000 euros. El presentador d'"El Club", l'Albert Om, vindrà a recordar els millors moments de la seva trajectòria professional a la cadena, en programes com "Malalts de tele" i "Bon dia, Catalunya". Mònica López, de la seva banda, ens ajudarà a confirmar o desmentir les llegendes urbanes que corren al seu voltant, com que per exemple li van proposar sortir despullada en un calendari benèfic.

 • Els 25 - 25/06/2008
  Veure vídeo

  Els 25 - 25/06/2008

  En aquesta edició, el programa té la col·laboració de dos convidats de luxe: Tomàs Molina i Julià Peiró.

  A través de les seves preguntes, l'home del temps de TV3 repassarà la seva trajectòria en aquesta cadena, i podrem recordar imatges dels seus inicis i dels seus moments més divertits. Julià Peiró vindrà a posar a prova els concursants en el test del detector de mentides, en què farà afirmacions sorprenents sobre la seva vida personal i professional i els concursants hauran d'esbrinar si són certes o falses.

  En aquesta edició, el programa té la col·laboració de dos convidats de luxe: Tomàs Molina i Julià Peiró. A través de les seves preguntes, l'home del temps de TV3 repassarà la seva trajectòria en aquesta cadena, i podrem recordar imatges dels seus inicis i dels seus moments més divertits. Julià Peiró vindrà a posar a prova els concursants en el test del detector de mentides, en què farà afirmacions sorprenents sobre la seva vida personal i professional i els concursants hauran d'esbrinar si són certes o falses.

 • Els 25 - 18/06/2008
  Veure vídeo

  Els 25 - 18/06/2008

  -Fase 1.3: Jose Corbacho -El padrí : Joan Pera

  -Fase 1.3: Jose Corbacho -El padrí : Joan Pera

 • Els 25 - 11/06/2008
  Veure vídeo

  Els 25 - 11/06/2008

  -Fase 1.3: Josep Cuní -El padrí: Raquel Sans

  -Fase 1.3: Josep Cuní -El padrí: Raquel Sans

 • Els 25 - 04/06/2008
  Veure vídeo

  Els 25 - 04/06/2008

  -Fase 1.3: Toni Soler -El padrí: Mari Pau Huguet

  -Fase 1.3: Toni Soler -El padrí: Mari Pau Huguet

Anar al contingut