De "FAQS" a "El foraster", passant per "Benvinguts a la família"

Els retorns més esperats de la tardor de TV3

La nova programació de TV3 per a la tardor del 2018 ve carregada de novetats, grans retorns i novetats digitals. Repassem els més esperats per ordre de retorn a la graella.

1. ▶️ "Preguntes freqüents": dissabte 8 de setembre

Laura Rosel i el seu equip de col·laboradors han convertit les nits de dissabte en un entreteniment informatiu de primer ordre. El programa revelació del curs passat estrena segona temporada amb els habituals Quico Sallés, Maiol Roger i Pilar Rahola, i noves incorporacions que anirem descobrint al llarg de les més de tres hores de directe.

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", Laura Rosel ha demostrat tenir sempre la canya a punt per pescar les millors intervencions:

 

2. ▶️ "Està passant": dilluns 10 de setembre

L'informatiu satíric capitejanejat per Toni Soler amb el suport de Jair Domínguez, Òscar Andreu i Elisenda Carod torna a la franja abans del "TN vespre" per analitzar l'actualitat del dia. La incògnita és si seguiran fent la "guitza" a Toni Cruanyes durant la connexió prèvia al "TN".

 

3. ▶️ "APM?": dimecres 12 de setembre

L'humor amb solvència d'"APM?" arriba a la 14a temporada amb novetats. La més sonada possiblement serà la incorporació d'una secció informativa liderada per l'equip d'"El Mundo Today" i presentada per Alba Carreres, una periodista de solvència poc contrastada.

 

4. ▶️ "Polònia": dijous 13 de setembre

Un clàssic de la graella de TV3. Amb 460 capítols emesos, la 14a temporada del programa de sàtira política seguirà ocupant la nit dels dijous. Seguiran patint els guionistes que les bombes informatives explotin "sempre" dijous?

 

5. ▶️ "Quan arribin els marcians": dijous 13 de setembre

Júlia Bertran i Jofre Font ens il·luminen amb el far de la cultura per acostar-nos a l'actualitat informativa, la contemporaneïtat cultural i la divulgació. Reportatges i entrevistes imprescindibles per entendre el planeta en què vivim.

 

6. ▶️ "Al cotxe!": dilluns 17 de setembre

"Al cotxe!", "hi entra un personatge i en surt una persona". En aquesta segona temporada, Eloi Vila tindrà tres convidats per capítol i el mateix objectiu de crear un clima distès i de confiança. Atenció al dimecres 12 de setembre, hi haurà un programa especial per presentar la programació de tardor.

 

7. ▶️ "Cases d'algú": dimecres 19 de setembre

El periodista Joan Maria Pou torna a fer la maleta per viatjar a noves destinacions i conviure durant dos dies amb els turistes més singulars que visiten Catalunya. S'enlairarà cap a Miami, Costa Rica, Escòcia, Puerto Rico, Israel i el País Basc.

 

8. ▶️ "El foraster": a partir del novembre

El retorn de Quim Masferrer a la carretera ha estat una de les notícies més aplaudides dels darrers mesos. "El foraster" seguirà descobrint pobles de Catalunya a través de la seva gent.

 

9. ▶️ "Quatre gats": aviat

El periodista Ricard Ustrell tornarà amb més conveses en profunditat amb un protagonista destacat de l'actualitat internacional. L'expectació per conèixer la llista és màxima, tenint en compte que el curs passat va entrevistar el polític, economista i historiador escocès Alex Salmond, l'exprimer ministre de França Manuel Valls i l'expresident de l'Uruguai Pepe Mujica.

 

10. ▶️ "Benvinguts a la família": aviat

La primera temporada de "Benvinguts a la família" es va estrenar el gener del 2018 amb 777.000 espectadors i una quota del 25,8%, i es va convertir en la millor estrena d'una ficció a TV3 dels últims deu anys. A finals de juliol vam anunciar que la sèrie es podia veure a Netflix i que durant aquest últim trimestre se'n rodaria la segona temporada. La previsió és que s'estreni a principis del 2019.

 

11. ▶️ "This is art": aviat

Ramon Gener acostarà l'art a l'espectador a través de les emocions i proposarà un viatge a l'interior de cadascú de nosaltres, dels sentiments
i de les inquietuds, en aquesta tercera temporada de 12 capítols que versaran sobre el dolor, la malenconia, l'obsessió, la fe, l'empatia, l'humor, l'alegria, l'odi, la vergonya, l'enamorament o el desamor.

 

12. ▶️ Les tardes de TV3

"Cuines", "Com si fos ahir" i "Tot es mou" han estat els primers en acabar les vacances estiuenques. La tornada a la graella de TV3 l'han feta el dilluns 3 de setembre. El cuiner Marc Ribas presenta més receptes originals, fàcils i amb productes de temporada. A la sèrie de sobretaula ja hem conegut uns quants dels nous personatges i hem entrevist alguna de les noves trames d'aquesta segona temporada. I el magazin conduït per Helena Garcia Melero i Lluís Marquina ja ha posat la cinquena per mantenir el pols de l'actualitat i alhora entretenir els espectadors.

 

13. ▶️ Informatius

Els serveis informatius de TV3 tenen el repte de mantenir-se com a referència indiscutible per a la societat catalana. Aquest curs, "Els matins", amb Lídia Heredia, amplia l'horari fins a les 12.00. Des de les 14.00 fins a les 14.30, el "Telenotícies comarques", que actualment dirigeix i presenta Montse Ferrer, serà l'espai en què es farà sentir la veu dels ciutadans. Al capdavant dels "Telenotícies" Carles Prats i Raquel Sans, al migdia; Toni Cruanyes, al vespre, i Ramon Pellicer i Cristina Riba, els caps de setmana.

Els dimarts "Sense ficció" acollirà noves temàtiques i enfocaments amb qualitat TV3. Es complementarà amb "Valor afegit", amb l'actualitat econòmica, i "Món", sobre els esdeveniments internacionals. Els dissabtes "Acció política" seguirà la informació parlamentària, i els diumenges continuen en mans de l'anàlisi en profunditat de "30 minuts", cada cop més vinculat a temes d'extrema actualitat. De dilluns a divendres, Xavier Graset condueix l'espai de debat "Més 3/24" en què es confrontaran idees i punts de vista sobre els temes d'interès i l'actualitat.

 

14. ▶️ Esports

El veterà "Zona zàping" comença la 15a temporada el divendres 14 amb la fórmula d'èxit amb què domina la seva franja de divendres nit: les imatges més divertides, les més espectaculars, les més curioses de les televisions mundials, amb una mirada particular sobre l'actualitat esportiva.

"Gol a gol", amb Xavier Valls al capdavant, repassarà les millors jugades de la Primera i Segona Divisions de la lliga de futbol i analitzarà la jornada amb Gerard Autet, Ricard Torquemada, Sònia Gelmà, David Balaguer i Fel Faixedas.

A la segona temporada de "Quan s'apaguen els llums", Lluís Canut conversa amb nous personatges ja retirats del món de l'esport com Audie Norris, Perico Delgado, Michael Laudrup i Daniel Sánchez Llibre.

ARXIVAT A:
Programació tardor 2018
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut