Montse Guallar, Josep Linuesa, Sergio Caballero i Marta Calvó
Montse Guallar, Josep Linuesa, Sergio Caballero i Marta Calvó

Els nous personatges de "La Riera"

Dilluns, 7 de setembre, arrenca la setena temporada de "La Riera", que ens porta nous personatges. Te'ls presentem.

La nova temporada de "La Riera" arriba amb nous personatges i, per tant, nous actors. A partir de dilluns, 7 de setembre, anirem veient com s'hi incorporen Sergio Caballero, Montse Guallar, Josep Linuesa, Roser Tapias, Alba Encabo, Marta Calvó... Repassem les noves incorporacions a la sèrie.

Pau Marsé (Sergio Caballero)

En Pau és un home fort, de caràcter afable, bona persona. És atractiu, però gens presumit. Enamora perquè desprèn confiança. L'únic del que presumeix, quan pot, és del seu passat com a esportista. Havia estat campió de natació quan era jove, això li ha donat una disciplina i una capacitat pel patiment que sempre l'acompanya. Treballava com a auxiliar d'infermeria, especialitzat en gent gran. Però amb la crisi va començar el seu calvari.

 

Maria Monclús (Montse Guallar)

La Maria Monclús és filla i néta d'una dinastia d'homes emprenedors i de polítics. Ha mamat el poder pels quatre cantons des de petita. Bona alumna, dona treballadora i mare aplicada (té una filla i un nét, en Gustau). Forma part d'aquesta burgesia alta que fa servir la doble moral cada cop que ho necessita. Es va quedar vídua fa 10 anys però va tirar endavant, concentrant-se encara més en l'àmbit professional. És diputada i un membre important del seu partit polític.

 

Frederic Enguita (Josep Linuesa)

L'Enguita és un alt directiu d'una important entitat financera. Ha viscut tota la vida pendent de la seva professió i d'aconseguir un estatus professional que li permeti tenir una situació econòmica molt privilegiada. Coneix els secrets de la seva entitat millor que ningú. Forma part d'un cercle de persones influents i poderoses de la comarca, entre els quals hi ha Albert Flaquer, Sebastià Piera, Maria Monclús...

 

Tere Díez (Marta Calvó)

La Tere és la dona de Fèlix Muntaner. Professora universitària. Té molta influència sobre el seu marit, tot i que no la necessària per apartar-lo dels negocis més "complicats". El seu marit està molt enamorat d'ella i ella l'estima molt, però sobretot adora el seu fill, el Marçal. És una dona amb molta classe i caràcter. La família és el més important per a ella. Ha estat educada en bones escoles, i això li dóna una certa superioritat davant del seu marit, a qui sempre ha tingut per una mica vulgar. Tot i així, com que sap que ningú l'estimarà amb l'entrega i fidelitat del Fèlix, està convençuda que formen la millor de les famílies.

 

Isona Artigas Pons (Aleida Torrent)

Entra com a cambrera a la Fonda, però té la carrera d'Empresarials. És germana d'en Cosme, el cap de sala.

 

Tània Conde (Helena Miquel)

La Tània era una dona de bandera. Encara es fa mirar quan s'arregla una mica, tot i que ara ha caigut en un pou del qual li està costant molt sortir-ne. Treballava en un videoclub, però la van despatxar quan aquest negoci va començar a enfonsar-se per la pirateria.

 

Rita Torres (Roser Tapias)

La Rita és una noia que té àngel. Té una mirada que enamora, no és exuberant però té un atractiu irremeiable, més per tot el que amaga que pel que es veu a primera vista. Podria anar amb algun pírcing i amb arracades ètniques, i gairebé sempre va vestida de negra. És psicòloga de professió i és l'ànima del centre social que els Flaquer han obert a Sant Climent a través de la Fundació Consol Faus.

 

Patricia Font (Alba Encabo)

La Patricia és la nova stagiera de Can Riera. És una ànima càndida. Creu en el destí, mira sempre la vida en positiu i no es deixa vèncer mai pel desànim. És simpàtica i alegre, molt curosa en la feina. S'enamora de tot i de tothom, la qual cosa fa que sempre tingui el cap una mica als núvols. No té complexos de cap mena.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut