Capítol especial d'"Els meus pares" amb Toni Soler

Aquesta tardor TV3 estrena la segona temporada d'"Els meus pares", la sèrie documental produïda pel Departament de Nous Formats, dirigida per Xavier Brichs i presentada per la periodista Gemma Nierga. El programa tornarà a preguntar als famosos "Com són els teus pares?" amb l'objectiu de conèixer els progenitors dels personatges famosos i comprovar la influència que han representat en la vida personal i professional dels seus fills i filles, així com detalls dels anys d'infància i joventut.

Els pares esdevenen els protagonistes de bona part del programa i, des d'aquest angle diferent i en ocasions sorprenent, es narren unes històries que, moltes vegades, ni els mateixos protagonistes coneixien o recordaven.

Amb el mateix format que la temporada anterior, Gemma Nierga visita el fill i els pares per separat, amb els quals inicia un viatge a la infància que
s'acompanya de fotografies, històries i records familiars. Cada capítol es tanca amb un àpat en què pares i fills riuen plegats de les anècdotes familiars que s'han descobert en cada episodi.

Aquesta segona temporada d'"Els meus pares" compta amb un capítol especial. El protagonitza el periodista Toni Soler, que va perdre els pares fa una colla d'anys. Aquest conegut presentador de televisió explica, juntament amb les seves germanes, què representa perdre els pares quan ets molt jove, com han gestionat el dol i com aquest fet ha enfortit els llaços familiars.

Entre els personatges que protagonitzaran els capítols d'aquesta segona temporada d'"Els meus pares", hi haurà els actors Roger Pera i Marta Marco, el crític de cinema Àlex Gorina, l'escriptor Màrius Serra, el cuiner Nandu Jubany, el presentador de televisió Jorge Javier Vázquez, l'humorista Pep Plaza i els cantants Elena Gadel, Nina i Miguel Poveda.

"Els meus pares" va ser una de les millors estrenes de la temporada passada: cada dijous liderava la franja amb una quota de pantalla del 17,8% i 396.000 espectadors de mitjana. El capítol més vist va ser el de la mare d'Andreu Buenafuente, que va aconseguir una quota del 26,4% i 588.000 espectadors de mitjana. A la carta, el programa ha acumulat 350.000 descàrregues.

Anar al contingut