Avui, a les 22.35, a TV3

Gemma Nierga visita els pares de Martina Klein, a "Els meus pares"

L'Adriana i el Jorge són els pares de la top model. Amb ells, Gemma Nierga parlarà de la infància i l'adolescència de la Martina.
Gemma Nierga amb Martina Klein i els seus pares

Gemma Nierga amb Martina Klein i els seus pares

Avui, a les 22.35, TV3 dedicarà el cinquè capítol d'"Els meus pares" a conèixer l'Adriana i el Jorge, els pares de la top model Martina Klein.

A finals dels anys 80, l'Adriana i el Jorge van deixar la seva Argentina natal per començar una vida nova a Catalunya. Amb ells, Gemma Nierga parlarà de la infància i l'adolescència de la Martina, que va transcórrer entre els barris rics de Buenos Aires i la Barcelona dels anys olímpics, on el matrimoni es va instal·lar per fer d'arquitectes.

Amb "El meus pares", l'aposta dels dijous després del "Polònia", la periodista Gemma Nierga es proposa conèixer els pares i mares dels famosos de casa nostra, molt sovint anònims, de persones molt populars i reconegudes en diferents àmbits. Músics, esportistes, comunicadors, actors... presenten els seus pares per descobrir la influència que han tingut en la seva vida personal i professional. Perquè darrere de cada famós hi ha uns pares que l'han fet créixer personalment i professionalment.

VÍDEOS RELACIONATS