No et perdis les respostes del Live!

Elena Gadel: "La Noe és molt lleial, i mai trairà el Miquel"

L'actriu i cantant ens ha acompanyat en directe a Instagram i ha parlat amb els seus seguidors. Ha contestat un munt de preguntes que li han fet sobre la seva trajectòria professional, i ens ha regalat moltes curiositats.

A Elena Gadel l'hem vista néixer professionalment, i des d'aleshores hem pogut seguir tots els seus passos en el món de la interpretació. Ara la veiem fent de Noe a la sèrie de TV3 "Com si fos ahir", però també ha triomfat al teatre i fent musicals. Canta com els àngels, i ens ha regalat un trosset a capella del tema "Quan somrius", que interpreta amb Doctor Prats, Buhos i Els Catarres al disc de "La Marató" que s'acaba d'estrenar.

Els seguidors de "Com si fos ahir" no han fallat, i les primeres preguntes eren sobre la sèrie i la Noe, el personatge que interpreta l'Elena Gadel. Les respostes no han decebut els fans:

"La Noe és molt lleial, i mai trairà el Miquel"

Pel fans no passa res desapercebut, i fins i tot el look de l'actriu al Live ha agradat força. Això ha animat els seguidors a preguntar si ella es quedaria alguna peça de l'armari de la Noe:

"No em quedaria gairebé res, potser un vestit de topos que em van posar quan estava embarassada"

Ens ha confessat que a la sèrie no tenien pensat que la Noe quedés embarassada, però el seu embaràs a la vida real (té dos fills), va fer que s'hagués d'abordar ben aviat, i es va solucionar molt bé:

"Era difícil dissimular-ho, perquè de seguida em va sortir molta panxa"

Però si per a alguna cosa ha nascut Elena Gadel és per cantar, com ella mateixa ha confessat, i gaudeix amb els musicals que fa, com "Cabaret":

"Però interpretar és inevitable quan cantes, ho necessites, i m'encanta fer d'actriu. Sempre havia fet musicals, i ara m'encanta fer això"

No us perdeu la mitja hora de sinceritat que ens ha regalat, i aviat la podreu veure també al programa presentat per Gemma Nierga "Els meus pares", que ens ajuda a descobrir una altra cara dels personatges coneguts, perquè els veiem amb els ulls dels seus pares.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut