• Els pares d'Àlex Corretja
  Veure vídeo

  Els pares d'Àlex Corretja

  El tenista Àlex Corretja és el petit de tres germans i va arribar al món amb una raqueta sota el braç. Ens ho explica la seva mare, Luïsa Verdegay, una andalusa divertidíssima que es va aficionar al tenis mentre estava embarassada de l'Àlex. El pare dels Corretja és diu Lluís, és mestre i, igual que la seva dona, ha dedicat bona part de la seva vida a acompanyar els fills als entrenaments a i les competicions esportives. En aquest capítol coneixerem també els germans d'Àlex Corretja: el Sergi i l'Ivan.

 • La mare de Bruno Oro
  Veure vídeo

  La mare de Bruno Oro

  La Sara Pichot és la mare de l'actor i músic Bruno Oro i és una mare molt jove! Va tenir el Bruno quan tenia només dinou anys. En aquest capítol sabrem per què el Bruno li diu Taya i no "mama", què ha representat per a ell tenir una mare tan jove i com l'ha influït néixer i créixer en una família de músics i pintors. També descobrirem les arrels italianes del Bruno i els vincles de la família amb Cadaqués. Justament allà, envoltats de pins i amb vistes al mar, és on tancarem el capítol amb un dinar familiar carregat d'humor i moments entranyables.

 • Els pares de Martina Klein
  Veure vídeo

  Els pares de Martina Klein

  Els pares de la top-model Martina Klein es diuen Ariadna i Jorge. A finals dels anys 80 van deixar la seva Argentina natal per començar una vida nova a Catalunya. Amb ells parlarem de la infància i l'adolescència de la Martina, que va transcórrer entre els barris rics de Buenos Aires i la Barcelona dels anys olímpics, on es van instal·lar els seus pares per fer-hi d'arquitectes. Per tancar el capítol, la família Klein ens convida a fer un "asado" al mes pur estil argentí.

 • Els pares de Xavi Hernández
  Veure vídeo

  Els pares de Xavi Hernández

  La Maria Mercè i el Joaquim són els pares del futbolista Xavi Hernández. Tots dos són uns grans apassionats del futbol des de molt joves i el Xavi i els seus tres germans, l'Àlex, l'Òscar i l'Ariadna han heretat aquesta passió futbolera. A la família Hernández no es perden ni un sol partit del Xavi! A través de les vivències familiars descobrirem que la família Hernández són una pinya, que ha vetllat sempre per mantenir-se unida i perquè els èxits del Xavi no li pugin al cap. En el capítol, pare i fill faran una miniexhibició de toc de pilota i dinarem en família... Podran venir tots els germans del Xavi al dinar?

 • La mare de Sílvia Pérez Cruz
  Veure vídeo

  La mare de Sílvia Pérez Cruz

  Anem fins a Palafrugell per conèixer la Glòria Cruz, la mare de la cantant i compositora Sílvia Pérez Cruz. Amb ella visitarem l'escola de música on la Sílvia va estudiar des de ben petita i descobrirem que la passió i el dots musicals li venen de família. Aquest és un capítol carregat d'emoció i de sorpreses. La Silvia rebrà una visita inesperada, la Glòria prepararà el plat preferit de la seva filla, "l'arròs de la mama!" i gaudirem d'una sobretaula inoblidable plena de records i amb un petit recital de veu i guitarra molt especial.

 • La mare d'Andreu Buenafuente
  Veure vídeo

  La mare d'Andreu Buenafuente

  La protagonista d'aquest capítol és Teresa Moreno, la mare de l'humorista Andreu Buenafuente. La Teresa ens explica que l'Andreu va heretar el sentit de l'humor del seu marit, el Juanito. La Teresa és un marassa que confessa que està enamorada del seu fill, una dona a qui encanta cuinar i que veurem que prepara una sarsuela de peix per a aquest nen que té instal·lat a Madrid. L'Andreu parla de l'experiència de la mort del seu pare i ens recomana que els diguem tot allò que ens ve de gust abans que els pares marxin per sempre.

 • Els pares de Quim Masferrer
  Veure vídeo

  Els pares de Quim Masferrer

  L'actor i presentador Quim Masferrer va néixer a Sant Feliu de Buixalleu, els seus pares són pagesos i tota la vida han treballat al restaurant que la família encara té al poble. El Quim també hi va fer molts anys de cambrer, però, com diu el seu pare, sempre amb un ull posat al món de faràndula. Paquita Cabra i Quim Masferrer pare ens convidaran a menjar un pollastre amb bolets i, mentre dinem, el Foraster es sorprendrà amb alguna revelació que li faran els seus pares.

Anar al contingut