Manuel Valls, alcaldable per Barcelona pel Canvi-Ciutadans, a "Els Matins" de TV3

Valls, en 10 frases: "A Barcelona el perill és l'independentisme i el populisme de Colau"

El candidat de Barcelona pel Canvi-Ciutadans confia en el vot indecís: "Represento l'únic canvi possible per fer fora Ada Colau"

Actualitzat

L'alcaldable de Barcelona pel canvi-Ciutadans, Manuel Valls, no pactarà amb "cap partit independentista ni populista de dretes ni d'esquerres" i ha deixat clar que el perill per a Barcelona és l'aliança entre l'ERC d'Ernest Maragall i els comuns d'Ada Colau.

Manuel Valls, a l'entrevista d'"Els Matins" de TV3, s'ha mostrat confiat a obtenir uns bons resultats, disposat a convèncer el vot indecís es mostra com "el vot útil pel canvi" davant del "fracàs de Colau" i el "perill independentista".

 

"El desastre" del populisme i l'independentisme

"El problema a Barcelona no és Vox, és part del que és el nacionalisme, l'independentisme, el separatisme o el populisme de la sra. Colau. Jo ja he dit que no faria aliança amb els populistes d'esquerra o de dreta."

"Jo dic que hi ha un perill que és la victòria d'Ernest Maragall i la seva aliança amb Ada Colau i això representa un gran desastre econòmic, social, polític i cultural per Barcelona."

"No pactaré amb l'independentisme del Sr. Maragall perquè crec que representa l'aliança possible, segura, la suma d'ERC i Ada Colau, això representa un xoc, un gran problema, un repte, un desastre per a la nostra ciutat de Barcelona."

"No vull que Barcelona sigui palanca de l'Independentisme o d'una república com diu el sr. Ernest Maragall."

 

Barcelona de tots colors

"Jo he dit que pactaria amb el PSC, jo vinc d'aquesta família, han governat aquesta ciutat - crec que de vegades miren massa el passat-, però podem pactar i amb el PP si entra al consistori."

"Barcelona no és cosa de partits. La sigla de Ciutadans suma. No vull que Barcelona sigui només groga. Vull que sigui de tots els colors. Això de dretes i esquerres és molt antic."

 

El vot indecís

"Jo soc optimista, crec que guanyaré i seré alcalde de Barcelona. Hi ha enquestes que ens donen més, no només les superarem. Hi ha molta indecisió. Jo estic segur que molts barcelonins no repetiran el vot de les generals. Represento l'únic canvi possible per fer fora Ada Colau, que és el que ens demana la gent.
Ja en tenen prou de la inseguretat, del fracàs en temes d'habitatge, d'una forma de desordre que s'ha instal·lat a BCN, de la falta de projecció internacional, o d'alegria i per impedir que aquesta ciutat caigui en mans d'Ernest Maragall i de l'independentisme."

"El vot útil i el canvi per això soc jo. He de convèncer els barcelonins. Jo represento aquest canvi per una Barcelona segura, neta, oberta i que mira al futur amb més optimisme."


Acabar amb la inseguretat

"Jo, amb la meva experiència, acabaria amb aquesta inseguretat i amb una idea clara amb tolerància 0 respecte a la delinqüència, els furts, les màfies, el tràfic de drogues, a l'ocupació il·legal de pisos."

"La ciutat necessita ordre, sempre tolerància, però ordre i tolerància 0 en tot el què és delinqüència."


Fórmula contra el top manta

"90 dies per acabar amb el problema del top manta. Sé com fer-ho: reunions, coordinació amb la Guàrdia Urbana, que ha de tenir ordres clares que avui no té, està desprestigiada per l'Ajuntament, amb més recursos, treballar amb els Mossos d'Esquadra, també amb els cossos de seguretat de l'Estat, amb Fiscalia, amb estrangeria..."

"Increment de la plantilla en 1.500 agents... No els tindrem en 90 dies però se'ls ha de donar confiança per acabar amb l'efecte crida dels manters."

 

"Jo parlo amb ells, perquè molts són francòfons, els conec, he anat molt a Àfrica (...) però jo no em vull reunir oficialment amb una organització on al darrere hi ha màfies i que representa una activitat il·legal."

"Quan seré alcalde actuaré, trobarem solucions econòmiques, socials, amb estrangeria - perquè és un problema de l'estat espanyol, que hauria de fer la seva feina."


Turisme de qualitat

"Crec que hi ha possibilitat de fer més places hoteleres de bon nivell perquè el turisme és un actiu, no és un enemic, no "una plaga de llagostes" com diu una regidora d'Ada Colau."

 

"Ara s'ha de gestionar, organitzar i la cultura ha de ser una palanca per guanyar un turisme de bon nivell, que vingui a les grans exposicions, una política cultural i d'equipaments... Jo vull la muntanya de Montjuïc amb una relació potent amb el Paral·lel, que ha de ser el bulevard del teatre català i castellà."

 

Valls, l'experiència:

"He vingut a Barcelona no només a fer política, per un canvi de vida personal molt íntim després d'aquests anys de govern difícils. Buscar les meves arrels una altra vegada, que són catalanes, barcelonines, espanyoles. Soc un europeu que el que està fent d'alguna manera és història, passi el que passi. Un ex-primer ministre nascut a Barcelona que ha fet carrera a França i que torna aquí ja és d'una certa manera història."

"Em sento portador d'aquest catalanisme que reivindica aquesta Barcelona catalana, espanyola, europea, i hem d'anar molt amb compte amb el que està passant i hem de dir clarament les coses."

 

La Cambra de Comerç

Manuel Valls:"La Cambra de Comerç ha caigut en la trampa de l'independentisme radical.

Lídia Heredia: "Han fet unes eleccions!

M.V.:"Però és un assalt amb una estratègia...

L.H.: Un assalt o unes eleccions?

M.V.: "És un assalt, un assalt, un assalt, ja ho he dit. Hi ha hagut unes eleccions però és una estratègia, ho fan bé, és un èxit per a l'independentisme radical. Agafen una eina per a un projecte independentista no per a l'economia de Barcelona, i això representa un perill. Jo dic als barcelonins: mireu què passa a la Cambra de Comerç. Això pot representar un altre perill per a Barcelona."

ARXIVAT A:
Eleccions municipals 26MManuel VallsCs
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut