Nova programació matinal a la tardor

TV3 reforça la programació dels matins a partir del setembre

Ariadna Oltra, Lídia Heredia i Ricard Ustrell lideraran els programes de la franja de matí. A primera hora, el nou "TN matí", de les 06.30 a les 08.25. Després "Els matins", de 08.25 a 11.50, amb l'entrevista del dia i l'anàlisi de l'actualitat, i a partir del migdia, Ricard Ustrell amb un programa nou
Ricard Ustrell, Ariadna Oltra i Lídia Heredia lideraran els programes de la franja de matí

TV3 aposta per grans periodistes de referència per reforçar la franja de programació dels matins de la temporada que ve. S'estrenaran dos espais nous, conduïts per Ariadna Oltra i Ricard Ustrell, que se sumen al programa de referència, "Els matins", amb Lídia Heredia al capdavant. D'aquesta manera, la cadena ajusta l'oferta a la demanda dels espectadors.

A partir del 2 de setembre, la franja informativa començarà a les 06.30, amb el nou "TN matí", un telenotícies per començar la jornada amb els últims titulars, amb Ariadna Oltra.

Tot seguit, a les 08.25, el programa informatiu de referència a la franja matinal, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, analitzarà l'actualitat amb la tertúlia, l'entrevista del dia, els protagonistes de la informació, amb la participació d'experts i analistes, connexions en directe, reportatges i els cara a cara.

A continuació, d'11.50 a les 13.55, l'espai l'ocuparà "Planta baixa", el nou programa dirigit i presentat per Ricard Ustrell.

 

NOTÍCIES RELACIONADES

Anar al contingut