Garrí confitat amb escalunyes
Garrí confitat amb escalunyes
De dilluns a divendres, a les 15.45, a TV3

Setmana amb receptes nadalenques, a "Cuines"

Ensenyarem a preparar un entrant i dos plats principals d'allò més adients per a aquests dies

Per la setmana de Nadal, "Cuines" ens oferirà tres plats d'aquells que fan festa, cuinats per Xavier Franco, del Saüc de Barcelona, a l'hotel Ohla, amb una estrella Michelin. En aquesta ocasió, el Xavier, que es retroba amb el programa, ens farà un entrant i dos plats principals per quedar com a autèntics cuiners amb els nostres convidats, però amb les tècniques casolanes.

Dilluns, Xavier Franco ens farà un tàrtar d'anguila fumada del Delta amb poma verda i caviar d'arengada, servit amb sorbet de poma i brots d'amanir, per començar bé l'àpat.

Dimarts, el xef del Saüc ens cuinarà uns calamars tradicionals amb un farcit, guisat a partir de les aletes del calamar i botifarres. La peculiaritat del plat és que la salsa es prepara a part a fi d'obtenir una cocció més adequada del protagonista del plat.

Finalment, dimecres, el Xavier Franco ens farà un garrí confitat. Si al restaurant el xef ho prepara amb una cocció al buit, lenta i precisa, la versió casolana la fa al forn, confitat durant hores, amb greix d'ànec. Per acabar de fer el plat més festiu, el garrí l'acompanya amb unes escalunyes cuites amb vi i sucre.

Anar al contingut