Lídia Heredia

"Els matins" tornen a posar al servei de la informació i l'anàlisi totes les eines del periodisme: les entrevistes amb els protagonistes, la veu dels experts, els reportatges i les connexions en directe allà on passen les coses.

Des de les 8.30 i fins a les 11.00, el programa que dirigeix Lídia Heredia i presenta amb Pere Bosch prendrà el pols de l'actualitat en una temporada en què la política, l'economia i la salut tindran un pes específic i la nostra atenció. Per això, ens continuaran acompanyant el genetista Salvador Macip i el periodista científic Dani Arbós; els economistes Fernando Trias de Bes i Elena Costas, així com el periodista econòmic Albert Closas.

"Els matins" són dues hores i mitja de televisió en directe per saber què passa, però sobretot per mirar de saber els coms i els perquès. Ens agrada observar la realitat i explicar-la acompanyats de les reflexions i la mirada més llarga de Sergi Pàmies, John Carlin, Natza Farré o Albert Om. També repassarem l'actualitat al món amb Agus Morales, dels succesos amb Mayka Navarro, a les xarxes amb Juan Soto Ivars i tindrem les recomanacions de llibres d'Anna Guitart.

 

Anar al contingut