Lídia Heredia dirigeix i presenta "Els matins"
Lídia Heredia dirigeix i presenta "Els matins"

 

"Els matins" arrenca aquesta temporada a les 8.25, amb els principals continguts informatius i l'entrevista de Lídia Heredia. A continuació, tota l'anàlisi de l'actualitat al programa informatiu de referència a la franja matinal de TV3, amb la tertúlia, més entrevistes als protagonistes de la jornada, experts i analistes, connexions en directe, reportatges i cara a cara per donar veu a tots els punts de vista dels temes que marquen l'agenda informativa. El programa que dirigeix Lídia Heredia i presenta amb Pere Bosch acaba cada dia, de dilluns a divendres, a les 11.50.

 

"Els matins" incorpora, aquesta temporada, un espai fix sobre crisi climàtica, una secció dedicada a analitzar com ens afecta l'escalfament del planeta i la sobreexplotació dels recursos. Entre les novetats, també hi ha "Les veritats ocultes", on l'escriptor David Cirici dissecciona imatges que han estat notícia durant la setmana. Un cop al mes, reunirem Josep Ramoneda i Joan B. Culla en una conversa relaxada perquè ens aportin la seva experiència i la visió històrica per contextualitzar l'actualitat. I els reporters del programa de TV3 "Quan arribin els marcians" Jofre Font i Júlia Bertran ens mostraran personatges i tendències de la cultura més alternativa.

 

En paral·lel continuen els espais dedicats a la crònica de successos, amb Mayka Navarro; a les bones notícies, amb Sergi Pàmies; a les xarxes socials, amb Juan Soto Ivars; a la ciència, amb Dani Arbós, i als llibres, amb Anna Guitart. I els divendres, posarem punt final a la setmana d'"Els matins" amb les propostes culturals de l'"En parella" i  la visió de la vida i de les coses que ens passen de la "youtuber" Leopolda Olda i l'"instagramer" Sir Joan.