Lídia Heredia - Els matins (2021)

"Els matins" tornen a posar al servei de la informació i l'anàlisi totes les eines del periodisme: les entrevistes amb els protagonistes, la veu dels experts, els reportatges i les connexions en directe allà on passen les coses.

Des de les 8.30 i fins a les 11.00, el programa que dirigeix Lídia Heredia i presenta amb Pere Bosch pren el pols de l'actualitat. Són dues hores i mitja de televisió en directe per saber què passa, però sobretot per mirar de saber els coms i els perquès.

Ens agrada observar la realitat i explicar-la acompanyats de les reflexions i la mirada més llarga de Sergi Pàmies, John Carlin, Natza Farré, Albert Om o els periodistes d'"El orden mundial". També repassarem l'actualitat internacional amb Agus Morales, els successos amb Mayka Navarro, les notícies científiques amb Dani Artbós, les xarxes socials amb Juan Soto Ivars i tindrem les recomanacions de llibres d'Anna Guitart. Els corresponsals de TV3 ens obren, cada dimarts i per tercer any consecutiu, una finestra al món, amb una mirada àmplia i diversa sobre la realitat als països on estan treballant. Cada divendres, Toni Martínez obre en canal l'actualitat política amb els clàssics de la història de l'art i cada quinze dies ens oxigenarem amb el naturalista Toni Llobet.

 

Anar al contingut