El club de fans creix

Pere Aragonès és molt fan d'aquest personatge de TV3... i no ho hauríem dit mai!

Arrenca el curs, ens agradi més o menys. I no se n'escapa ningú. Coincidint amb aquest inici, el president Pere Aragonès ha visitat el programa "Els matins", i hem aprofitat per preguntar-li quin és el programa de la nova temporada que espera més. "Crims"? "El foraster"? "Joc de cartes"? Res a veure!

El club de fans del Titó, el personatge del SX3 amb els gustos més singulars a l'hora de barrejar colors, no para de créixer. De fet, acabem de saber que té un seguidor il·lustre: ni més ni menys que el president de Catalunya. Quin és el programa que més espera de la nova programació?

"Jo espero el Titó, perquè així a casa estan més tranquils. A la meva filla li agrada molt, i en moments de crisi una mica de Titó sempre va bé". Pere Aragonès

De fet, tot i que ens ha agafat desprevinguts, hem de dir que aquesta resposta del president tampoc no és tan sorprenent... El Titó no ha fet més que triomfar des que va estrenar programa al SX3. Les seves excursions han atrapat nens i grans, i la temporada 2022-2023 ha estat el programa més vist als mitjans digitals del SX3 en nombre de reproduccions (més de 3,8 milions, i 6,3 milions més a YouTube!) i el tercer programa més vist a la carta de tota la programació de TV3 en nombre de reproduccions. De fet, té més de 352.000 reproduccions mensuals.

Titó, Titó, ti-ti, ti-ti, Titó... L'encomanadissa i inconfundible sintonia del Titó sona cada cop en més llars catalanes. La redactora que escriu aquestes línies ja l'ha posat als seus fills perquè sàpiguen com funciona el cinema, com es fa la xocolata o per què moltes de les petxines que trobem a la platja tenen un forat.

Diverteix i ensenya. Agrada als grans i atrapa els petits. Com no havia de triomfar?

Anar al contingut