Lídia Heredia - Els matins (2021)

"Els matins" posa al servei de la informació i l'anàlisi totes les eines del periodisme: les entrevistes amb els protagonistes, la veu dels experts, els reportatges i les connexions en directe allà on passen les coses.

Des de les 8.30 i fins a les 11.00, el programa que dirigeix Lídia Heredia i presenta amb Pere Bosch pren el pols de l'actualitat. Són dues hores i mitja de televisió en directe per saber què passa, però sobretot per mirar de saber els coms i els perquès.

Ens agrada observar la realitat i explicar-la acompanyats de les reflexions i la mirada més llarga de Sergi Pàmies, John Carlin, Natza Farré, Albert Om o els periodistes d'"El orden mundial". També repassarem l'actualitat internacional amb Agus Morales, els successos amb Mayka Navarro, les notícies científiques amb Dani Artbós, les xarxes socials amb Juan Soto Ivars i tindrem les recomanacions de llibres d'Anna Guitart. Els corresponsals de TV3 ens obren, cada dimarts i per tercer any consecutiu, una finestra al món, amb una mirada àmplia i diversa sobre la realitat als països on estan treballant. Cada divendres, Toni Martínez obre en canal l'actualitat política amb els clàssics de la història de l'art i cada quinze dies ens oxigenarem amb el naturalista Toni Llobet.


Crèdits

Direcció
Lídia Heredia

Subdirecció
Montse Mora

Realització
Marta De Lucas                                

Producció
Anna Figueras

Coordinació
Ferran Martínez

Presentació
Pere Bosch

Coordinació
Giselle Hebrand
Bet Solé

Caps d'edició
Sara Fernández
Xavi Figueras

Redacció i guió
Raquel Ballabriga
Joan Buixeda
Teresa Dalmau
Cristina Macias
Isabel Nadal
Olga Nolla
Mònica Zapico
Abraham Orriols
Lali Colomé
Maria Fernàndez

Equip de Producció
Montse Motis
Quim Arnaiz

Equip de Realització
Eva Ferre
Eduard Ferrer
Gemma Piquer
Natàlia Miró

Operadors d'imatge
Bruno Blas
Vicenç Lloret
Joan Carles Ruiz

Secretària de redacció
Arantxa López

Documentació
Roser Pla
Montse Fortino
Lídia Sotés

Continguts digitals
Jordi Salvat
Albert Mora

Anar al contingut