Audiències d'internet

El vídeo més vist la setmana passada. Carles Capdevila: "L'optimista no és un ingenu, és una persona que té esperança"

Carles Capdevila ha visitat molts estudis de ràdio i molts platós de televisió i ha trepitjat moltes redaccions de premsa, coneix com ningú l'ofici de periodista i també el de periodista 2.0, el que es mou hàbilment per internet i les xarxes; tot i que la norma diu que el periodista mai no ha de ser la notícia, Carles Capdevila s'ha saltat, a consciència i amb intenció, aquesta regla, i tot sovint ha parlat en els seus articles sobre ell i sobre el que li passa

Carles Capdevila ha publicat un recull d'impressions personals titulat "La vida que aprenc" i ens ha comentat com ha fet la selecció dels textos del llibre. Durant l'entrevista, Capdevila també ha explicat l'experiència de passar de ser director d'un diari a aturar-se en una sala d'espera d'oncologia, on la gent parla d'altres coses. El periodista ha afirmat que les notícies li interessen molt però que l'actualitat no, i, a més a més, considera que el càsting del poder és tan equivocat que hi ha molta mediocritat.

Capdevila creu que per cada emprenedor que veu un problema i vol arreglar-lo hi ha un emprenyador que intenta que no se'n surti, i també pensa que un optimista no és un ingenu, sinó una persona que té esperança. D'altra banda, Carles Capdevila desitja que es pugui votar i decidir, i que s'accepti el que es decideixi.

VÍDEOS RELACIONATS