Ariadna Oltra presenta i codirigeix "Els matins"
Ariadna Oltra presenta i codirigeix "Els matins"
"Els matins" des de darrere les càmeres

Ariadna Oltra: "L'actualitat enganxa molt i el directe encara més"

Aixecar cada dia la persiana informativament parlant és un gran repte que l'equip d'"Els matins" encara cada dia amb rigor, professionalitat i molta empenta

7:30 del matí. Falta just mitja hora perquè arrenqui en directe "Els matins" i la maquinària del programa ja fa estona que s'ha posat en marxa i l'equip treballa a tot gas perquè tot estigui a punt i a l'hora. 

"Hi ha molta gent que es lleva a les cinc", diu Ariadna Oltra amb les piles ben carregades de bon matí. Aixecar el dia i explicar l'actualitat des de primera hora és una feina apassionant i confessa que està enganxada a l'actualitat i que l'adrenalina del directe també la té atrapada. A vegades allunyar-se de la voràgine informativa li costa però reconeix que és necessari i que amb els anys d'ofici ha après a desconnectar.   

A poca estona de començar el programa la redacció de "Els matins" és un no parar: acabar de repassar l'ordre dels temes del dia, decidir amb què s'arrencarà l'informatiu, revisar l'entrevista... Quan falten uns deu minuts per les vuit l'Ariadna marxa pitant de la redacció cap al plató. Falten els retocs de maquillatge i vestuari, posar el micròfon, amagar les sabatilles sota la taula...  tot ben cronometrat! Finalment, el programa arrenca puntual i amb tot en ordre. 

 

 

Oltra ha agafat amb moltes ganes el relleu de Lídia Heredia al capdavant d'"Els matins" i en aquesta nova etapa del programa l'acompanyen Albert Mercadé, en la codirecció, i en antena dues periodistes més: la Marta Carreras que s'incorpora a l'equip per ajudar a l'Ariadna durant l'informatiu i la Geni Lozano que s'ocupa de fer el repàs diari de la premsa.

 

 

Anar al contingut