Els presentadors de TV3 escullen els grans moments televisius del 2019
L'especial "Play al 20" ha repassat les escenes d'entreteniment top de l'any

Els 10 grans moments televisius del 2019 (segons els presentadors de TV3)

Durant el 2019, els presentadors de TV3 ens han informat, ens han fet riure, ens han fet cantar, viatjar, cuinar, jugar i ens han fet gaudir dels programes... però quina és la seva tria? Aquests són els moments inoblidables que han escollit

Quins són els grans moments d'entreteniment de l'any per als professionals que els han protagonitzat? El programa especial "Play al 20" ho ha volgut preguntar directament als presentadors de TV3.

1. "El foraster", Quim Masferrer, ha tornat a la carretera aquesta tardor i ha viscut situacions que no oblidarà mai, com la que va protagonitzar a Gisclareny amb el seu salt de ponting. "És curiós que un dels millors moments televisius coincideixi amb un dels meus pitjors moments, caldria dir-ho."

2. Més tranquil i emotiu és el moment que ha triat en Toni Soler. El presentador de l'"Està passant" ha disfrutat molt del seu programa i no pot evitar recordar el dia en què van celebrar l'edició número 300: "Ho vam celebrar amb un convidat irrepetible."

3. Però no només en Toni Soler es queda amb l'"Està passant". Ho fan també els seus companys Elisenda Carod i Jair Domínguez, que trien el moment "Fairy a terra".

4. La Marta Bosch creu que el gran moment es va viure "quan el Barça va caure a les semifinals de la Champions i en Jair Domínguez va aparèixer vestit de reina d'Anglaterra", també a l'"Està passant".

5. Lídia Heredia assegura que un dels millors moments de cada any és el marcador de La Marató i aquest 2019 no ha estat una excepció. "Ha estat especialment emocionant perquè és alegria i felicitat compartida."

6. Quan coincideixen menjar, famosos i el Marc Ribas, pot passar qualsevol cosa i això, en Tomàs Molina, ho sap prou bé. Per això, pel meteoròIeg cal destacar el moment "gelat Velencoso" del "Joc de cartes". "Per què no em fan un gelat a mi? Que no soc prou guapo, jo?", es pregunta en Tomàs. Qui sap, potser de cara a la temporada que ve?

6. Gemma Nierga explica que molts dels seus moments televisius de l'any tenen com a denominador comú l'Ivan Lavanda en un gag musical del "Polònia". Una de les seves cançons i... "ja estic contenta".

7. Pels actors Marc Cartes i Ester Cort, el millor moment va ser al juliol amb "Com si fos ahir". "L'últim capítol de la temporada amb un apunyalament en directe. Sens dubte, el millor que ha passat a TV3 el 2019: angoixa, patiment, plors, sang... era tota una barreja d'emocions."

8. En Toni Cruanyes, en canvi, aposta pels trucs de màgia i es queda amb el moment Mago Pop contra Pep Guardiola al "Res és impossible".

9. Les noies de l'hoquei no podien faltar en aquest rànquing televisiu. Van arribar amb força a la graella de TV3 i per la Raquel Sans, "qualsevol capítol de 'Les de l'hoquei' està entre els millors moments de la temporada". 

10. Acabem aquest repàs de grans escenes d'entreteniment amb l'entrevista que l'Eloi Vila va fer al cineasta Albert Serra a "Al cotxe". El presentador la defineix com "diferent". Potser perquè es respirava una mica de tensió dins el vehicle?

10+1. I com a moment extra, un moment informatiu. La Cristina Riba es queda amb les diferents realitats augmentades que s'han pogut veure als "TN". "Ens permet fer caure el mur de Berlín, ser a la Piazza San Marco de Venècia totalment inundats, però, sobretot, em quedo amb que he pogut ser la primera dona de la història que ha trepitjat la Lluna."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut