El foraster - Quim Masferrer - Especial la Mina
El més vist del 2018

Els grans moments d'humor i entreteniment

Aquest 2018 ha tingut grans moments d'humor i entreteniment. Des de la visita d'"El foraster" al barri de la Mina (gran programa!) als incombustibles personatges de "Polònia", que se situa de nou al capdavant del millor humor de TV3. Aquests són els 5 imprescindibles que han triomfat a la carta.

1. "El foraster" – Especial La Mina

Aquest especial va donar el tret de sortida a la sisena temporada del programa i, indiscutiblement, va tenir el favor del públic, que l'ha situat com el vídeo més vist en tot l'any en la categoria d'humor i entreteniment. El barri de La Mina no va deixar indiferent en Quim Masferrer, que va començar sentint-se més foraster que mai i va acabar sent un més del barri de Sant Adrià de Besòs. 

 

2. "Polònia" – Les preses falses del rei

El brut de la gravació del dinar entre Felip i Letícia i les seves filles ha estat el més consumit del "Polònia" a la carta aquest any. No sabem per què serà. Felip VI i la reina Letízia van apareixer al programa coincidint amb el cinquantè aniversari del rei. En un exercici de transparència, es mostraven amb naturalitat mentre dinaven amb les seves filles Elionor i Sofia.

 

3. "Polònia" – 05/04/2018

Aquest any hem viscut temps convulsos i, sincerament, sense el punt de vista còmic de "Polònia" tot hauria estat més difícil de portar.

 

4. "Polònia" – 01/02/2018

Si el clip amb el brut del sopar de Felip i Leticia amb les seves filles ha estat un dels preferits del públic, el programa sencer que es va emetre l'1 de febrer no ha quedat enrere, com no podia ser d'una altra manera. En aquest programa es repassaven les últimes hores al Parlament després de l'ajornament de la investidura de Carles Puigdemont. La suspensió del ple d'investidura no va agradar a les integrants de la N. A.T. A. (l'Associació de Tietes Nacionalistes Adoctrinades), que van demanar explicacions a en Roger Torrent.

 

5. "Polònia" – 25/01/2018

Potser alguns seguidors del programa se'l van perdre en directe perquè aquell dia hi havia el derbi de Copa entre l'Espanyol i el Barça, i és una llàstima, perquè estava força be, era l'últim on es veia l'independentisme unit! Segur que va còrrer la veu, perquè els seguidors l'han recuperat i ha quedat en un bon lloc del rànquing.

ARXIVAT A:
Més vist 2018TV3 més vist 2018
Anar al contingut