Toni Cruanyes, al "TN vespre" d'aquest dimarts
TV3 dobla l'audiència de la segona cadena més vista

Els espectadors trien TV3 per informar-se del temporal Gloria

TV3 lidera amb contundència, amb un 21% de quota, un dimarts marcat pel fort temporal de pluja, vent i mala mar que està provocant greus afectacions a Catalunya. Per segon dia consecutiu, es doblen els resultats de la segona cadena més vista, Telecinco (9,3% de quota).

Els cinc programes més vistos del dia a Catalunya van ser de TV3. El "Telenotícies vespre", que presenta Toni Cruanyes, va ser el programa més vist, amb un 33,5% de quota i 905.000 espectadors. I el "Telenotícies migdia", amb Carles Prats i Raquel Sans, amb un 34,8% de quota, va registrar el seu segon millor resultat de la temporada. En un dia de màxima actualitat informativa, els espectadors trien TV3 per informar-se.

L'"Està passant" és el tercer programa més vist, amb un 21,4% de quota. El "Telenotícies comarques" (28,7%), presentat er Núria Solé, és el quart, amb el millor resultat des del gener del 2018. 

"Tot es mou", rècord de la temporada

El "Tot es mou", el magazín de tarda que presenten Helena Garcia Melero i Lluís Marquina, va ser cinquè, amb una quota del 18,3% i 346.000 espectadors, el millor resultat des del 4 de març del 2019 i rècord de la temporada. El programa va ser més llarg de l'habitual i es va fer un ampli seguiment dels efectes del temporal Gloria.

A la nit, un especial de "Més 324" va repassar els efectes del temporal Gloria, amb un 14,9% de quota.

El 324 (3,1%) també va fer un resultat destacat.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut