Maria Rodríguez Soto i David Verdaguer a "Els dies que vindran"
Maria Rodríguez Soto i David Verdaguer a "Els dies que vindran"

"Els dies que vindran", amb participació de TV3, guardonada al Festival Internacional de Cinema de Pristina, Kosovo

"Els dies que vindran", la pel·lícula dirigida per Carlos Marques-Marcet i amb participació de TV3, continua el seu camí internacional amb èxit. La ficció protagonitzada per David Verdaguer i Maria Rodríguez ha recollit dos premis en l'11a edició del Festival Internacional de Cinema de Pristina, a Kosovo, que s'ha celebrat del 16 al 21 de juliol: millor pel·lícula europea del Jurat de Mitjans i una menció especial per a la Zoe

"Els dies que vindran", de Carlos Marques-Marcet, continua el seu pas per diversos festivals recollint premis i guardons. Va ser la gran triomfadora de la 22a edició del Festival de Màlaga, amb premis a la millor pel·lícula, millor direcció i millor actriu protagonista. També va recollir el premi al millor llargmetratge en la 12a edició del FIC-CAT, el Festival Internacional de Cinema Català Costa Daurada. Ara s'hi suma el premi a la millor pel·lícula europea del Jurat de Mitjans i una menció especial per a la Zoe al Festival Internacional de Cinema de Pristina, a Kosovo, sota el títol "The days to come". Aquest festival va ser fundat el 2008, i enguany celebra l'onzena edició.

La pel·lícula, amb participació de TV3, és una crònica ficcionada de l'embaràs d'una parella (Maria Rodríguez Soto i David Verdaguer) que es coneixen des de fa un any, i explora la dificultat de compartir amb l'altre l'experiència profundament transformadora d'aquest procés. "Els dies que vindran" és el tercer llargmetratge de ficció del director Carlos Marques-Marcet, després de "10.000 km" i "Tierra firme", i el primer per al cinema de Maria Rodríguez Soto com a protagonista. La pel·lícula es va estrenar mundialment al Festival Internacional de Cine de Rotterdam. És una producció de Lastor Media i Avalon P.C., amb el suport de l'ICAA, l'ICEC, i la participació de Movistar+ i TV3.

Sinopsi:
La Vir (Maria Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer) fa només un any que surten junts quan descobreixen que estan esperant un fill. Durant nou mesos se seguirà l'aventura d'aquesta jove parella barcelonina, el gir enorme que farà la seva vida, les pors i alegries, les seves expectatives i realitats, que durant l'embaràs creixen. El llargmetratge presenta un relat minuciós d'aquests nou mesos, utilitzant l'embaràs real de la parella d'actors protagonistes.

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:
Direcció:
Carlos Marques-Marcet
Guió: Clara Roquet, Coral Cruz i Carlos Marques-Marcet
Producció: Sergi Moreno, María Zamora, Tono Folguera i Stefan Schmitz
Direcció de fotografia: Álex García
Música: Maria Arnal i Marcel Bagés
Muntatge: Óscar de Gispert Zegrí, Ana Pfaff, Carlos Marques-Marcet
Repartiment: David Verdaguer, Maria Rodríguez Soto

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut