Abril, cinema Rambla de l'Art, passatge Jaume I, 35, Cambrils

"Electric Boogaloo, la loca història de Cannon Films" i altres documentals a Cambrils

Tot i disposar d'una sola pantalla i estar en una població no gaire gran, el cinema de Cambrils Rambla de l'Art programa cada setmana pel·lícules i documentals que normalment només arriben als cinemes de la ciutat de Barcelona. Aquest mes projecten els documentals "Electric Boogaloo, la loca història de Cannon Films", "The special need", "Corrupció: organisme nociu" i "Mucho más que miel".

De les pel·lícules que s'estrenen cada setmana, només les més comercials i promocionades arriben al circuit de cinemes de Tarragona i les seves comarques. Menys de la meitat només es poden veure en alguns cinemes de la ciutat de Barcelona. El cinema de Cambrils Rambla de l'Art ha pres el compromís d'estrenar algunes d'aquestes pel·lícules i projectar-les dos o tres vegades en un període de dues setmanes. Aquest mes, s'hi podran veure els següents documentals:
 

THE SPECIAL NEED (El documental del mes)

Sinopsi
Enea, amb 29 anys d'edat, està a la recerca de l'amor: l'amor físic. Però sent autista i vivint a Itàlia no és una tasca fàcil. Així que ell i els seus dos millors amics, Carlo Zoratti (director del documental) i Alex, decideixen anar-se'n de viatge a través d'Europa i acaben trobant molt més del que buscaven.
 
Festivals
DocsBarcelona, Trieste Films Festival, Locarno, Dok Liepzig, Copenhaguen, etc.
 
Passis
14 abril, a les 18.45
 
 
 
Tràiler de "The Special Need"

 

ELECTRIC BOOGALOO, LA LOCA HISTÒRIA DE CANNON FILMS

Sinopsi
Els anys 80 va néixer una productora que va fer tremolar els ciments de la indústria cinematogràfica de Hollywood. Amb molt de sentit de l'humor, el documental narra les peripècies de Menahem Golan i Yoram Globus, dos cosins enamorats del cinema que van canviar (per a millor o pitjor) la manera de fer i comercialitzar pel·lícules.
 
Passis
17 abril, a les 20.30
20 abril, a les 22.30

 


Tràiler d'"Electric Boogaloo. La loca història de Cannon Films"

 

CORRUPCIÓ: L'ORGANISME NOCIU

Sinopsi
El documental dirigit per Albert Sanfeliu i Teresa Soler que presenta nombrosos testimonis de persones que han patit i han denunciat la corrupció, alhora que dóna les claus per fer-hi front que ofereixen destacats experts en la matèria.
Amb la participació de Victòria Camps, Carlos Jiménez Villarejo, Joan Queralt, Manuel Villoria i Enric Pons.
 
Passis
27 d'abril, a les 20.15

 


Tràiler de "Corrupció: l'organisme nociu"

 

MUCHO MAS QUE MIEL  (MORE THAN HONEY)

Sinopsi
Pel·lícula documental dirigida per Markus Imhoof sobre les colònies d'abelles en diferents llocs del món com Califòrnia, la Xina, Austràlia o Suïssa. La relació entre l'home i les abelles queda reflectida a través dels diferents testimonis d'apicultors tant industrials com petits autònoms que expliquen amb sinceritat els problemes i els canvis que s'han anat produint com a conseqüència del desenvolupament científic.
 
Passis
22 d'abril, a les 20.30
29 d'abril, a les 22.15

 


Tràiler de "Mucho más que miel"

 
Més informació sobre el documental a Catalunya
Web Documentals TV3
Subscriu-te al butlletí
 


 
Anar al contingut